L’enorme plaer de disfrutar i guanyar

3a divisió. El Peralada s’exhibeix contra l’Horta (4-0) i obté una victòria que li permet escalar posicions

peralada 4 horta 0

PERALADA:Aroca, Canañ, Sergi Romero, Cunill, Guillem, Èric Vilanova, Pol Gómez, Arnau Ortiz, Ritxi (Pime, 66’), Josu Currais (Pep Piany, 73’) i Bertomeu (Ferrón, 59’).HORTA:Yamandú, Adri Recort, Campeny, Cichero, David López, Gaudioso, Joan Ines (Jofre, 50’), Nolla, Tejada (Guillem Naranjo, 50’), Aleix Arenas (Aokai, 63’) i Marc Rio.GOLS:1-0 (32’) Pol Gómez. 2-0 (50’) Josu Currais. 3-0 (63’) Sergi Romero. 4-0 (90’) Pime.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:Als locals Cunill, Bertomeu, Pep Piany i Pol Gómez; i als visitants Guillem Naranjo i Aokai.

Felicitat absoluta. Amb aquest sentiment va acabar ahir el Peralada, que va tenir un partit rodó que li va permetre golejar l’Horta (4-0). I és que els xampanyers ahir no només van tenir la bona notícia del resultat, perquè els noranta minuts van ser una exhibició de futbol on gairebé tot els va sortir a la perfecció.

L’Horta arribava tocat i amb baixes importants, però això no era garantia de res. Ara bé, el Peralada va sortir amb el ganivet entre les dents i si no es va avançar en els primers minuts va ser per la falta d’encert. Però el més important, vistos els últims partits a casa, era no encaixar aviat. I ho va aconseguir, tot i que va anar per poc perquè Marc Rio va marcar al minut vint però estava en fora de joc. A partir de llavors el Peralada va ser una màquina gairebé perfecta, amb els últims fitxatges Josu i Pol Gómez oferint un recital. De fet, ells dos van protagonitzar els dos primers gols. L’1-0 a la mitja hora de joc de Pol Gómez amb un xut ras i potent i el 2-0 en la represa de Josu aprofitant una greu errada del porter Yamandú. Amb les dues dianes el partit estava encarrilat, però els xampanyers no en tenien prou i no van treure la cinquena marxa, que els va permetre completar la golejada amb un gol a pilota aturada de Sergi Romero (3-0, 63’) i el definitiu 4-0 de Pime en l’un contra un a les acaballes del partit.