3a divisió FEF

Els nous fitxatges responen

Bon rendiment En el triomf del Peralada contra l’Horta, les dues incorporacions del mercat d’hivern, Josu Currais i Pol Gómez, van ser els grans protagonistes

“Al camp de l’Horta els de Nacho Castro van ser clarament superiors a nosaltres, però hem treballat de valent aquests mesos i els l’hem pogut tornar. Des del minut zero fins al noranta els jugadors han fet tots els esforços necessaris per fer fins i tot algun gol més dels quatre que hem marcat i deixar la porteria a zero”, va comentar el tècnic del Peralada, Albert Carbó, després del triomf contra els barcelonins, resumint el procés de creixement dels xampanyers des de l’inici de curs, quan van caure derrotats al Feliu i Codina (4-2), fins que diumenge van aconseguir la golejada contra l’Horta al municipal (4-0). Un canvi immens d’un equip que va tenir un inici complicat però que, amb el pas de les jornades, està demostrant que pot ser un dels ossos durs de la segona volta.

Cohesionar el grup, entendre les necessitats i virtuts dels companys, adquirir solidesa defensiva i saber trobar les armes en atac han estat els grans progressos del Peralada en els primers mesos de competició. Però no hi ha dubte que el que també ha permès als de l’Alt Empordà fer un salt de qualitat han estat els reforços que ha fet l’equip amb la temporada en marxa. Damián Waller i Sergio Álvarez van arribar a l’octubre i ara al gener el club ha incorporat Josu Currais i Pol Gómez, mentre que per la porta de sortida només hi ha passat Sergi Bas, sense arribar a debutar. Aquests moviments han permès al tècnic Albert Carbó passar de tenir només 18 jugadors –comptant-hi el juvenil Arnau Ortiz– a 21, fent créixer la competència. “Tots s’estan entrenant a bon nivell i podem decidir cada setmana l’onze que tingui més possibilitats de guanyar el partit. D’aquí al final necessitem tothom concentrat per aconseguir victòries”, valora el tècnic.

Un gener ben aprofitat

Precisament en la golejada contra l’Horta els dos grans protagonistes del partit van ser els fitxatges d’hivern Josu Currais i Pol Gómez. L’empordanès, que va jugar el seu cinquè partit, i el selvatà, que va jugar el segon, es van estrenar com a golejadors. Pol Gómez va obrir la llaura després de rebre una passada de Guillem, entrar a l’àrea i superar el porter de puntera. I ja en la segona part Josu va fer el segon des de fora l’àrea després d’una errada del porter, que li va regalar l’esfèrica. Més enllà dels gols, la seva incidència en el partit va ser immensa, amb Pol Gómez dominant la zona central del camp tant en atac com en defensa i Josu sent un punyal per a la defensa rival –va jugar d’extrem, més avançat que els últims partits–. “En Pol ha arribat aquí amb ganes de créixer i de demostrar el nivell que té. Està rendint des del primer dia i és un futbolista que no vol estar a tercera i vol fer el pas a 2a B després de no tenir els minuts que desitjava, però a nosaltres ens donarà moltíssim”, va valorar Carbó sobre l’últim a arribar, a qui l’afició va veure per primer dia.

LA VALORACIÓ

Albert Carbó va arrencar amb 18 jugadors i ara disposa d’una plantilla de 21
Per aconseguir victòries necessitem que els 21 jugadors de la plantilla estiguin concentrats
Albert Carbó
entrenador del peralada
Pol Gómez ha arribat amb ganes de créixer i de demostrar el nivell que té. És un jugador que no vol tornar a fer el salt a 2a B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)