2a divisió FEF

Nàstic i Lleida, bon partit i un punt per a cadascun

2a divisió B. Els de la Terra Ferma s’avancen amb un gran xut de Marc Martínez i els grana empaten gràcies a un penal transformat per Bonilla

GIMNÀSTIC 1 LLEIDA 1

GIMNÀSTIC:Bernabé, Albarrán, Juan Rodríguez, Rueda, Bonilla, Ballesteros, Miranda, Tienza (Goldar, 71’) (Domingo, 84’), Carbia, Oliva i Pereira (Amang, 77’).LLEIDA:Pau Torres, José Ruiz, Trilles, Simic, Joan Oriol, Luso, Abel (Bagayoko, 78’), Xemi, Marc Martínez, Liberto (Joanet, 86’) i Raül (Éder, 67’).GOLS:0-1 (15’) Marc Martínez. 1-1 (40’) Bonilla.ÀRBITRE:Rodríguez Carpallo T,G.: Als locals Miranda, Oliva i Albarrán, i als visitants José Ruiz, Luso i Trilles.PÚBLIC:4.435 espectadors al nou estadi de Tarragona.

Partit bonic i molt disputat entre dos històrics com són el Nàstic i el Lleida que va acabar amb un just empat a un gol. Els grana encadenen set jornades sense perdre i els de la Terra Ferma puntuen a domicili per segona sortida consecutiva.

Els primers minuts van ser de tempteig: ambdós equips es van mostrar molt respecte mútuament. El local Bonilla va fer el primer xut a porta buscant sorprendre Pau des de la llarga distància, però va ser el Lleida que va trobar el gol: José Ruiz va retallar a línia de fons abans d’assistir Marc Martínez, que va superar Bernabé per l’escaire. Poc després, Abel va desaprofitar un contraatac en rematar un xic desviat.

El Nàstic va mirar de respondre el gol visitant amb jugades a pilota aturada i centrades a l’àrea, però el Lleida es va mostrar contundent en defensa. Fins que, en el minut 39, l’àrbitre va xiular mans de José Ruiz a dins de l’àrea, després que aquest tapés un xut de Gerard Oliva, i Bonilla va transformar el penal.

La segona part va començar intensa i vibrant. El Nàstic va gaudir d’una ocasió claríssima en les botes Fran Carbia, que va xutar i la pilota va tocar als dos pals sense superar la línia de gol. El Lleida, per la seva banda, intentava arribar a la porteria de Bernabé en jugades de combinació, però qui va ser més a prop del segon gol va ser l’equip de Seligrat. En el tram final del partit, les interrupcions i la intensitat del primer temps es van notar i el marcador no es va moure.