2a divisió FEF

L’efectivitat màxima

2a divisió B. L’Olot goleja la Nucia i mostra una arribada letal com mai abans amb quatre dianes en les quatre ocasions més clares a l’àrea visitant

olot 4 la nucia 0

OLOT:Ballesté; Blázquez (Albert Julià, 79’), Alan Baró, Arnau Comas; Soler, Masó, Hèctor Simón (Eloi Amagat, 67’), Chavarría; Xumetra, Pedro i Salinas (Moha, 61’).LA NUCIA:Òscar Fornés; Óscar Prats, Neftalí, Pedraza, Hermosa; Juanan, Forte; Cabezas (Kun, 59’), Fran Moreno (Fofo, 45’), Agüero; i Titi (Perales, 59’).GOLS:1-0 (14’) Jordi Masó. 2-0 (38’) Salinas. 3-0 (50’) Salinas. 4-0 (91’) Moha.ÀRBITRE:Martínez García.T.G.:A Salinas (29’), de l’Olot, i a Cabezas (33’) i Pedraza (77’), de la Nucia.T.V.:Cap.PÚBLIC:998 espectadors al municipal d’Olot.

La venjança és un plat que se serveix fred, o això diuen. Ahir l’Olot va passar per damunt de la Nucia oblidant per sempre el mal record del partit de la primera volta en què els olotins també van ser superiors al rival, però en què no van saber endreçar més pilotes a la porteria defensada per Òscar Fornés i van acabar perdent inexplicablement (2-1). Aquesta vegada, els garrotxins van ser més efectius que mai i van marcar quatre dianes en les quatre ocasions més clares que van tenir, un vendaval que permet als de Raúl Garrido mirar amunt, deixar el descens a 15 punts i mantenir-se a només set del desig, el play-off.

Els primers minuts van ser igualats sense que cap dels dos equips dominés. A poc a poc, l’Olot va imposar el ritme que més li convenia i, a còpia de possessió i de moure d’un costat a l’altre el contrincant, els espais es van generar. Xumetra va avisar Fornés amb un xut des del vèrtex que va obligar a intervenir l’exporter de l’Olot (5’). Abans del quart d’hora, un córner servit de meravella per Hèctor Simón va permetre a Jordi Masó rematar amb el cap des del punt de penal per superar el porter visitant després que la pilota toqués al travesser (14’). El de Fontcoberta va marcar molt bé els temps del salt i va poder rematar amb potència.

El gol, com sol ser habitual, va anar a la perfecció als olotins, tot i que passada la mitja hora la Nucia va fer un intent d’avançar línies i situar-se en terreny local. La millor resposta de l’Olot a això va ser el 2-0 de Salinas amb el pit després d’una centrada molt bona de Soler al primer pal en la primera excursió que va poder fer el valencià per la dreta (38’).

L’autèntic gol psicològic

En l’inici de la segona meitat, la Nucia va sortir al camp amb la intenció de generar dubtes a l’Olot i mirar de retallar distàncies; però, de nou, els de Garrido van tenir la millor resposta possible amb el 3-0, també de Salinas. Xumetra va recollir una passada a l’espai i, després d’aixecar el cap, va fer la centrada cap al d’Albatera, que va controlar i definir bé davant Fornés (50’).

El tercer gol va sentenciar els de la Marina Baixa, tot i que Ballesté va haver-se de lluir-se a xut de Prats (70’). Al final, la festa va tenir més colofons, com ara el debut a segona B d’Albert Julià o l’estrena golejadora de Moha, que en el 91 va aprofitar una centrada de Soler per fer el 4-0 final.

ELS VESTIDORS

L’equip ha deixat de tenir por i en el procés ara sabem que quan afrontem un partit s’ha d’anar a assegurar els tres punts en joc
Fem un joc d’equip gran. No cal mirar la classificació per assegurar això, es palpa el gran esforç
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)