Girona

La tercera edició canvia de dates i es trasllada a Tordera

Campus Àlex Granell. Tindrà lloc entre el 28 de juny i el 4 de juliol al complex esportiu Soccerland (antic Top-Ten) i hi haurà una vuitantena de places disponibles

“La meva manera d’entendre el campus és ser-hi dia i nit, que és el que més il·lusió fa a la mainada”, diu Granell

Amb dos estius ja de rodatge, el Campus Àlex Granell va posar ahir en marxa l’engranatge perquè la tercera edició conservi l’essència de les dues anteriors i continuï evolucionant en aspectes que li permetin anar fent salts qualitatius. Del que no s’apartarà ni un mil·límetre és de la filosofia de “campus familiar”, la terminologia que el director gerent de l’empresa Organitza, Joan Carles Folia, va utilitzar per definir l’esperit que vol donar al seu campus el migcampista del Girona Àlex Granell. “La meva manera d’entendre el campus i d’implicar-m’hi és ser-hi dia i nit perquè és el que més il·lusió fa a la mainada”, va explicar el futbolista. “Intento que els nens i nenes disfrutin del futbol, però també m’agrada donar-hi una vessant pedagògica i miro de transmetre coses que van més enllà, com ara valors i educació”, va afegir-hi el futbolista.

La tercera edició del campus té dues grans novetats, que són el canvi de dates (no es farà la darrera setmana de juny, sinó la primera de juliol) i també de seu (les instal·lacions del Collell estan reservades per al campus de Xavi Hernández, que fa més de vint anys que el du a terme, i Granell traslladarà el seu al complex esportiu Soccerland Catalunya entre el 28 de juny i el 4 de juliol.

“Hem canviat de dates perquè la revetlla de Sant Joan ens partia la setmana”, va constatar Joan Carles Folia, que va destacar les grans possibilitats que té la nova seu (abans coneguda per Top-Ten, on la primera plantilla del Girona solia entrenar-se sovint abans de traslladar-se al PGA). “Hi ha una masia [Ca l’Orench] amb capacitat per a un centenar de persones i camps de sobres [tretze, i de gespa natural] per fer-hi molt bon treball.” En aquest aspecte, Granell va insistir que manté el gruix del grup de monitors que l’han acompanyant en les dues primeres edicions. “Els pares poden estar ben tranquils perquè estan en les millors mans”, va comentar el jugador. Les inscripcions, limitades a una vuitantena [nens i nenes d’entre 6 i 15 anys], ja es poden fer al web: organitza.net.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)