3a divisió FEF

Pitu Batlle, al Banyoles

3a divisió. L’escalenc és l’escollit pel club del Pla de l’Estany per rellevar Adam Fontes a la banqueta. Batlle procedeix del Verges però té experiència a tercera, en què va dirigir el Palamós

El Banyoles va anunciar ahir a través de les xarxes socials el fitxatge de Pitu Batlle com a nou entrenador del primer equip a tercera divisió. Després del precipitat adeu d’Adam Fontes, en ple confinament i estat d’alarma, quan encara s’havia de decidir que la tercera no es reprendria, el club del Pla de l’Estany va moure fitxa per incorporar un nou timoner per a l’equip. Batlle té una experiència variada a la territorial gironina, en què ha dirigit equips com el Sant Pere, l’Escala, el Gironès-Sàbat i, el curs passat, el Verges a la tercera catalana. L’escalenc també ha entrenat diversos equips en el futbol formatiu del Gironès-Sabat, el Palamós i el Llagostera, però va ser en l’equip del seu poble, l’Escala, on va traçar una gran trajectòria i va portar el primer equip de tercera catalana a primera catalana entre els anys 2012 i 2016.

Pitu Batlle va dirigir el Palamós a tercera durant la segona volta del curs 2017/18 sense poder evitar el descens a primera catalana, en la que va ser la seva única experiència a la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)