3a divisió FEF

Carlos Treviño, per fi, operat del genoll

3a divisió. El migcampista mexicà ha estat intervingut tot just avui de la lesió als lligaments encreuats. El pronòstic és que estigui quatre mesos de baixa

El migcampista mexicà del Figueres, Carlos Treviño, ha estat intervingut avui de la lesió que li afectava als lligaments encreuats del genoll esquerre. El futbolista, que es va lesionar el passat 23 de febrer en el partit del seu debut amb la Unió, a Vilatenim contra el Terrassa va durar cinc minuts damunt del terreny de joc afegint malastrugança en la seva trajectòria amb els de l’Alt Empordà, i és que, uns problemes burocràtics van fer impossible al club inscriure’l per l’inici de la campanya.

Tot i que semblava que el jugador de Mèxic hauria d’estar més de sis mesos de baixa, amb la intervenció a l’Hospital Quirón de Barcelona, s’ha establert que podria tornar a trepitjar els terrenys de joc en quatre mesos. A conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, Treviño ha hagut d’esperar gairebé tres mesos per operar-se, posposant la primera operació prevista el passat 17 de març i sense poder fer treballs específics de recuperació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)