Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Canviarem la mentalitat i el que ens aporti resultats”

Queden sis partits per acabar la lliga regular, però poc més de quinze dies per jugar-los. Aquest és el calendari immediat que es marca al cap el nou tècnic del Girona, Francisco Rodríguez, que ahir va ser presentat davant dels mitjans coincidint amb la prèvia del matx del seu equip contra el Saragossa: “Queda poc temps i sis partits, hem de recordar que l’equip és cinquè i el primer objectiu serà treure el millor rendiment possible a una plantilla fantàstica”, deia l’andalús, conscient que arriba per aconseguir la fita de l’ascens: “Des del primer dia, l’objectiu del club és ascendir. Tenim temps, però s’ha de ser realista, venim d’una derrota i el que volem i toca ara és aconseguir victòries. S’ha d’afrontar cada partit amb la il·lusió de com si fos l’últim. Hi ha dues opcions per pujar i si una s’esvaeix s’haurà d’anar per l’altra.”

El tècnic va reconèixer que el Girona ja va apostar per ell fa temps, però no ha estat fins ara quan s’ha vist amb forces per afrontar la situació: “No es poden agafar projectes per agafar, i a l’estiu no teníem les forces suficients per afrontar el projecte del Girona. No em veia preparat, tot i que qualsevol entrenador ho hauria volgut. Ara estem contents d’estar aquí, estic convençut que ho podem fer, i ara volem convèncer els altres”, explicava Francisco, ambiciós i realista davant del poc temps que tindrà per aplicar la seva filosofia: “Hi haurà canvis, però no canviarem la manera de jugar en dos dies. Canviarem la mentalitat i el que ens aporti resultats, una altra cosa és impossible, però sí que mostrarem aspectes que el cos tècnic té i intentarem tocar la tecla adequada. Necessitem ser contundents, saber quan cal arriscar i quan cal ser un equip de segona i treure el benefici del conjunt.”

Sobre el Saragossa, el primer rival com a gironí, el tècnic analitzava: “Hem preparat el partit a consciència, tot i el poc temps. Ens enfrontem a un rival en ascens directe que està fent un curs fantàstic i amb una bona plantilla, com la nostra.”

“Res ens anava a favor”

Quique Cárcel també va acompanyar el nou tècnic en la presentació. Després d’agrair la tasca de Pep Lluís Martí, el director esportiu del Girona va ser clar: “Tots vivim dels resultats, però les sensacions són clau, per mi són el més important. Tenia la sensació que érem un equip al qual res li anava a favor. Les sensacions han estat semblants tot l’any, que som bipolars i que tenim un bon equip, però no hem fet un pas endavant”, deia el barceloní, que respecte a Francisco hi afegia: “La resposta seva és la que em va fer creure que ho veu possible. S’ha de ser ambiciós i realista amb l’objectiu, que és pujar, però l’ascens directe és complicat. Si hem de fer el play-off, l’haurem de jugar i competir per superar-lo”, sentenciava Quique Cárcel.

LES REACCIONS DELS PROTAGONISTES

Queda poc temps i sis partits, l’equip és cinquè i el primer objectiu serà treure el millor rendiment possible a una plantilla fantàstica
Tenia la sensació que érem un equip al qual res li anava a favor. Les sensacions han estat semblants durant tot el curs, som bipolars
La resposta de Francisco és la que em va fer creure que veu l’objectiu possible
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Necessitem ser contundents, saber quan cal arriscar i quan hem de ser un equip de segona
Francisco Rodríguez
entrenador del girona
Hem preparat el partit a consciència tot i el poc temps. El Saragossa està en ascens directe i té una gran plantilla, com nosaltres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)