Girona

L’Escala vol seguir amb la bona dinàmica

1a catalana. L’equip dirigit per Sepu vol lligar com més aviat millor la salvació en una temporada que es preveu atípica i molt competida

L’equip de l’Alt Empordà va començar la pretemporada el 24 d’agost sota les ordres del tècnic que els va portar a primera catalana la temporada 2018/2019, Sergi Luis Cruz, conegut com a Sepu. Serà la tercera temporada que dirigirà el primer equip de l’Escala en un curs complicat i així ho valora el tècnic: “Estem seguint tots els protocols i estem entrenant amb la màxima normalitat possible. No hem hagut de modificar el pla esportiu de preparació, hem planificat una pretemporada de cinc setmanes.”

Un inici estrany

La situació sanitària també és un dels temes que més preocupa el cos tècnic de l’equip escalenc. Sepu valora el fet de viure la temporada amb un punt d’incertesa: “Aquest tema el porten els responsables de la directiva, però el cos tècnic podem dir que estem seguint tots els protocols que es marquen. Prenem la temperatura, controlem les ampolles d’aigua i les màscares per entrar i sortir. Tothom és molt conscient de la situació que estem vivint.” El protocol de prevenció el club el té molt clar, això no obstant, el tècnic no sap quin protocol hauria de seguir en cas que surtin casos positius: “No sabem què passarà en cas que surtin casos positius de coronavirus a l’inici de la competició. Per estadística segur que hi haurà algun cas i a hores d’ara encara no tenim un protocol clar. Els jugadors són força responsables i en cas de dubte es van a fer la prova i ho comuniquen al club.” La competició, que és previst que comenci el cap de setmana del 4 d’octubre, començarà amb un format nou.

Uns objectius marcats pel nou format

Sepu és molt clar a l’hora de parlar d’objectius: “El cos tècnic tenim molts objectius marcats quan es comença la temporada, per exemple l’estil de joc i els resultats. Però amb el nou format de competició que tenim, hem d’anar a buscar la salvació com abans millor.” L’equip la temporada passada va quedar en una meritòria novena posició que es va veure interrompuda pel confinament. El tècnic palafrugellenc ha renovat una temporada més per intentar afrontar els nous reptes al Nou Miramar. Segons Sepu, el més important és assolir com més aviat millor la regularitat i lligar la salvació. El nou format fa que hi hagi menys marge d’error i els objectius siguin més cars.

La rivalitat

El nou format de la competició, amb els sis equips de Girona i els quatre d’Osona, és una de les novetats d’aquesta temporada. Sepu explica com afronta l’equip aquest nou format: “L’equip té moltes ganes de començar. Aquesta temporada quasi tots els entrenadors i els jugadors ens coneixem i tenim relació. La rivalitat hi serà present i serà divertit. El nostre grup és molt potent i tots haurem de remar el doble per assolir els objectius”. L’Escala té programats amistosos contra els següents equips: Bisbalenc, Albons, Peralada, Girona B i Palafrugell.

Continuen (10):
Rami, Argi. Joan Ureña, Ignasi Massó, Pau Castell, Ayoub Haiba, Gerard Mercader, Lluís Baldeh, Pol Muniesa, Ayoub El Kassoiri
Baixes (6):
Jam Baldeh (Banyoles), Marçal Sáenz (Banyoles), Pau Ribas (Banyoles), Musa Fatty (Palamós), Iván Toribio (Llagostera B), Botxi (Banyoles)
Altes (7):
Dani Resta (Llagostera B), Sergi Resta (Llagostera B), Zou Moustakim (la Jonquera), Joel Vilalta (Llagostera B), Ibrahim Ahiayouch (Sant Jaume Llierca), Àlex Alaminos (la Jonquera), Isaac Lucas (Albons)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)