2a divisió FEF

L’Eixea, primer rival del Llagostera en la copa federació

Els llagosterencs buscaran la classificació per la copa a través d’aquesta competició

El Llagostera ha conegut avui que l’Eixea serà el seu rival dels quarts de final de la fase territorial de la copa federació, una competició important pels gironins perquè si guanyen aquesta primera fase obtindran el bitllet per disputar la primera eliminatòria de la copa, que sempre és un caramel per la possibilitat d’enfrontar-se a un equip de primera i fer caixa amb drets televisius i taquilla. Aquesta primera eliminatòria de la copa federació es disputarà al municipal llagosterenc aquest mateix cap de setmana, segurament el diumenge o fins i tot el dilluns, i és que els llagosterencs han de jugar divendres la final de la copa Catalunya a l’Olímpic de Terrassa contra l’Hospitalet.

En cas de superar l’Eixea el Llagostera s’enfrontarà a les semifinals de la fase territorial al guanyador del partit entre el Nàstic i l’Ebre, mentre que per l’altra banda del quadre hi ha el Platjes de Calvià, l’Intercity i el Mar Menor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)