2a divisió FEF

Mercat tancat amb poc moviment en el Llagostera i l’Olot

2a divisió B. Els llagosterencs van incorporar ahir Pau Salvans i Genar Fornés, en qualitat de cedits per l’Espanyol B, a més de rescindir avui Kuku. Els olotins no han acabat tancant cap fitxatge d’un futbolista sub-23

El mercat de segona B acaba de tancar-se per tots els equips de la categoria. Els dos representants gironins no han fet grans moviments en el darrer dia si bé el Llagostera ha rescindit el contracte del davanter Kuku. A Olot, la direcció esportiva no ha pogut tancar la incorporació d’algun futbolista sub-23 que afegís competència a una plantilla confeccionada amb antelació i amb la continuïtat de la majoria dels futbolistes de la campanya passada.

El Llagostera va incorporar ahir en qualitat de cedits a dos defenses procedents de l’Espanyol B, Pau Salvans i Genar Fornés, que el curs passat va jugar cedit a l’Hospitalet. En el dia d’avui, l’entitat llagosterenca ha anunciat la rescissió del davanter Kuku, en l’únic moviment de darrera hora.

A l’Olot, la plantilla estava pràcticament tancada, si bé els de la Garrotxa restaven a l’espera de tancar algun fitxatge en forma de cessió del Barça, amb qui existeix un acord de col·laboració. Finalment, no es va lligar ni la tornada de Peque, que la temporada passada ja va jugar al conjunt olotí en qualitat de cedit pels barcelonins. El conjunt blaugrana podria, però, rescindir a l’atacant si no li acaba trobant una sortida i llavors l’Olot podria intentar fitxar-lo –ho podria fer fora de termini si el jugador es troba sense equip abans que hagi acabat aquest.

Els dos equips gironins doncs han donat per tancades les seves plantilles a l’espera ja de la propera obertura de la finestra de fitxatges, prevista a l’hivern. Els dos començaran a competir el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre en l’inici de la primera fase de la lliga, però el Llagostera ho farà oficialment el proper divendres en la final de la copa Catalunya que es disputarà a Terrassa contra l’Hospitalet (18.30 h) i el dilluns 12 d’octubre amb la seva participació en la copa FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)