2a divisió FEF

Acaba la pretemporada interminable

2a divisió B. L’Olot i el Llagostera tanquen el període de preparació amb sensacions clarament ascendents. Els dos conjunts van notar el llarg parèntesi d’inactivitat a conseqüència de la pandèmia del coronavirus

Els dos representants gironins a segona B han donat per finalitzada la pretemporada per afrontar amb garanties un curs 2020/21 que promet emocions i incerteses a parts iguals. L’Olot i el Llagostera han acabat amb bon sabor de boca l’etapa de preparació assolint un millor rendiment i joc en la part final d’aquesta. Als dos conjunts gironins els va costar molt competir en els primers partits després de no fer-ho com a equip des del 8 de març, quan van disputar l’última jornada que la pandèmia va deixar jugar. Els de la Garrotxa van vèncer 2-0 el Badalona, mentre que els llagosterencs van perdre en l’últim tram de partit al’estadi Johan Cruyff contra el Barça B 3-2.

Agafant el ritme

L’Olot, com és habitual en les pretemporades més recents, no va tenir un inici òptim en els primers amistosos pel que fa a sensacions i resultats. Els jugadors dirigits per Raúl Garrido van notar la inactivitat i no van poder superar cap dels quatre equips gironins de tercera. Després d’encadenar dues derrotes contra el Girona B i el Manresa, el vestidor es va conjurar per fer un pas endavant i plasmar al terreny de joc totes les millores possibles, un fet que ha comportat dues victòries seguides contra l’Andorra i el Terrassa a les instal·lacions idíl·liques de Royalverd: “Estem en bona línia i preparats per començar la lliga. Era qüestió d’anar recuperant jugadors, estava convençut que l’equip podia donar aquesta bona imatge”, comentava Garrido després d’acabar el seu darrer partit, ja amb la mirada posada en la primera jornada en què l’Olot visitarà el Cornellà diumenge a les 12.00 h.

Preparació competint

La pretemporada del Llagostera també ha tingut certs paral·lelismes amb la de l’Olot. Als d’Oriol Alsina també els va costar molt reprendre la marxa però darrerament la millora de rendiment ha estat evident. Després de perdre al camp del Peralada, els blau-i-vermells encadenen tres partits sense encaixar una sola diana tot i que en l’últim partit no els va servir per endur-se la copa Catalunya absoluta després de perdre als penals contra l’Hospitalet. I és que, el Llagostera ha competit en plena pretemporada jugant la final del trofeu català i també ho farà demà en la copa FEF contra l’Eixea, l’últim assaig abans de rebre en la jornada inaugural l’Andorra, el diumenge a les 17.00 h: “En els primers partits els jugadors no estaven gens còmodes i la inactivitat va passar factura. Tenim marge de millora i necessitarem un parell de setmanes més per assolir un nivell adequat però estem contents de com ha anat tot”, explicava el tècnic de l’equip llagosterenc, Oriol Alsina.

La sensació general dels protagonistes és que la pretemporada s’ha fet llarga, sobretot, pel gran període d’inactivitat que arrosseguen per culpa de la pandèmia. Començar bé en una primera fase decisiva per conèixer els objectius reals dels dos serà vital.

L’OLOT

Olot-Peralada 1-1
Banyoles-Olot 1-1
Olot-Figueres 0-1
Girona B-Olot 1-0
Manresa-Olot 2-0
Olot-Andorra 2-0
Olot-Terrassa 2-1 GOLEJADORS:
Xumetra (3), Albert Blázquez (2) i Juan Delgado (1)

EL LLAGOSTERA

Figueres-Llagostera 1-1
Banyoles-Llagostera 1-1
Peralada-Llagostera 2-0
Llagostera-Figueres 1-0
Llagostera-Espanyol B 1-0
Llagostera-l’Hospitalet 0-0 GOLEJADORS:
Sascha (3) i Sergio Cortés (1)
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)