1a femenina

Empat de l’Espanyol, a domicili i contra un rival directe

1a divisió femenina. L’equip de Casado, que es va avançar amb un gol d’Anaïr, passarà l’aturada per partits de seleccions en la zona mitjana d’una classificació que ara domina l’Atlético

LOGRONYO 1 ESPANYOL 1

LOGRONYO:Pamela Tajonar, Caracas (Judith Luzuriaga, 87’), Silvia Ruiz (Ida Guehai, 46’), Marta Cazalla, Letti, Grace Asantewaa (Cynthia, 80’), Chini, Tavlo, Carolina Marín (Olga García, 65’), Rebecca i Jade.ESPANYOL:Dossey, Elba (Joana, 69’), Turmo, Soldevila, Anaïr (Brenda, 89’), Laura Fernández (Baudet, 56’), Nicart, Débora García, Szymanowski, Maya Yamamoto i Vanegas.GOLS:1-0 (17’) Anaïr (17’). 1-1 (31’) Carolina Marín.ÀRBITRE:Beatriz Arregui Gamir (comitè basc). T.G.: Elba, Marta Cazalla, Brenda, Yamai Nicart.

Empat a un de l’Espanyol a Las Gaunas. Partit intens, actuació més que acceptable de l’equip català i puntet de vital importància abans de l’aturada en la lliga pels partits de seleccions. Després d’encaixar quatre derrotes seguides, aquesta setmana les noies que entrena Rubén Casado han aconseguit quatre punts molt valuosos, que les situen més a prop de la zona mitjana que dels llocs de descens. Ahir en van obtenir un a domicili, contra un rival directe, el Logronyo, que no ho va posar gens fàcil.

Les blanc-i-blaves es van avançar poc després del primer quart d’hora de joc, quan Anaïr, assistida per Maya, va resoldre una jugada a pilota aturada. El Logronyo, però, va empatar de seguida: en el minut 26, Carolina Marín, després d’una acció de Rebecca Elloh, va superar Dossey. En la segona part, l’Espanyol va saber defensar-se amb ordre, i fins i tot va tenir alguna ocasió per desfer l’empat. El rival també en va tenir, però l’empat a un no es va moure del marcador.

Canvi de líder

Quant a la resta de la jornada, la golejada de l’Atlético de Madrid a la Corunya, combinada amb l’empat del Granadilla en la seva visita a l’Athletic, deixa les colchoneras en la primera posició. Dos punts per sota de les madrilenyes i les tinerfenyes hi ha el Barça, això sí, havent jugat tres partits menys per culpa de la pandèmia.