Girona

El primer dels ‘grans’

Pablo Moreno. Tip de fer gols al planter del Barça, es va estrenar com a professional. No marcava des del gener, al filial de la Juventus

Amb un protagonisme creixent tallat només per una lesió muscular, Pablo Moreno es va treure al Carlos Belmonte l’espina del Girona-Mallorca, en què Pérez Pallas li va anul·lar un gol des del VAR, i va celebrar el seu primer gol amb el Girona. És l’estrena golejadora com a professional de l’andalús, especialista a marcar diferències en l’etapa de formació, amb més de 200 gols en cinc anys al planter del Barça.

“Ja fa temps que està disputant molts minuts, amb continuïtat. Aquesta setmana no s’havia pogut entrenar bé, però l’últim dia ho va fer i sabia que era un dia per poder demostrar perquè és aquí amb nosaltres”, comentava Francisco. “Té una personalitat terrible. Li queda molt, encara, però a l’equip li va bé”, afegia l’andalús, poc partidari de fer anàlisis individuals, tot i que va destacar també l’aportació de Cristhian Stuani al Belmonte. Cedit pel Manchester City, Pablo Moreno acumula 385 minuts en dotze participacions en la lliga amb el Girona, amb quatre titularitats (en l’estrena a Gijón i tres de consecutives).

Al filial i la Youth League

Pablo Moreno havia marcat el seu últim gol el 20 de gener, en un duel entre els equips primavera de la Juventus i la Fiorentina. La temporada passada, també va marcar quatre gols en la Youth League juvenil (tres a l’Atlético de Madrid en dos partits i un al Bayer Leverkusen), entre el setembre i el novembre del 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)