Girona

Francisco: “Estem en el millor moment perquè hem recuperat gent”

El tècnic del Girona ha analitzat en roda de premsa el partit de demà contra el Logroñés (19h)

El tècnic del Girona Francisco Rodríguez ha analitzat el partit de demà a Montilivi contra el Logroñés (19h), que podria significar la tercera victòria consecutiva. “Lògicament encadenar una bona ratxa beneficia a qualsevol equip però només podem pensar en la victòria de demà, no en les dues anteriors que ja no valen per res”, comenta el tècnic, conscient que després del partit de demà la classificació serà més real pel fet de no quedar partits pendents: “Tots tindrem les mateixes condicions i sé que ens podem posar amb els mateixos punts que el play-off. Perquè m’ho han dit, no perquè ho hagi mirat, i és que només ens serveix el fet d’anar partit a partit i centrar-nos en sumar demà els tres punts”.

Sobr el el Logroñés Francisco ha advertit que no posarà les coses fàcils als gironins. “És un bon equip que ve de tres derrotes, però abans d’aquests últims deu dies havia encadenat una ratxa de resultats excel·lent. Segurament jugaran amb cinc defenses i és un equip ben treballat i molt versàtil. Serà un partit complicat”, analitza le tècnic, que reconeix que el Girona està en el seu millor moment: “Estem en el nostre millor moment simplement perquè estem recuperant gent, no perquè ningú ens hagi regalat res. Hem de seguir centrats en treballar bé com estem fent, i és que aquest és el camí, el de jugar junts en defensa i en atac. La implicació és clau”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)