2a divisió A

futbol català

Nàstic

Ondoa, cap al filial del Sevilla

Nàstic. El jove porter camerunès jugarà, en qualitat de cedit, al filial del conjunt andalús en la seva estrena a segona divisió. Els del Nervión, primer rival del Girona en la lliga, es guarden una opció de compra sobre el futbolista

En només dos dies el Nàstic ha resolt l'embolic que tenia a la porteria, agreujat per la lesió de Manolo Reina ara fa tot just cinc dies. Si dimarts arribaven dos nous porters, ahir es va resoldre la cessió de Fabrice Ondoa, que buscarà al filial del Sevilla els minuts que no ha pogut tenir a Tarragona.

Després de sis mesos al Nàstic, on va arribar procedent del Barça, el porter africà no ha pogut disposar de minuts en el futbol professional i s'ha hagut de conformar amb algun partit amb el filial, la Pobla de Mafumet, a segona divisió B. Al Nervión, l'internacional pel Camerun de 20 anys buscarà el seu debut a segona divisió –tampoc es va estrenar amb el Barça B–, i els andalusos se'n guarden una opció de compra.

A banda d'Ondoa, el Sevilla, curiosament el primer rival del Girona en la lliga, va anunciar també l'arribada dels bessons San Emeterio, procedents del Racing de Santander.

Els porters ja s'entrenen

El mateix dia que es coneixia la marxa del camerunès, Dimitrievski i Sebastián Saja, els dos nous porters del conjunt tarragoní, es van exercitar per primera vegada sota les ordres del tècnic Vicente Moreno. Per la seva banda, el defensa Joan Campins, a Reus, també va fer la seva primera sessió d'entrenament amb el seu nou equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)