2a divisió FEF

Una patacada per començar

Mal inici. El Gavà encaixa una dolorosa derrota en l'estrena a la segona B. Sascha va perdonar l'empat en una ocasió molt clara just començar el segon temps i l'Hèrcules va sentenciar

El Gavà encarava aquest inici de lliga animat després d'una bona temporada, però a l'hora de la veritat els de Juanma Pons van topar amb la crua realitat de la segona B. L'Hèrcules, amb molt més ofici que els blaugrana, va passar per sobre el Gavà i li va endossar un 0-4 molt dolorós. L'inici del partit, però, no feia presagiar una derrota tan contundent; els alacantins dominaven la pilota i atacaven amb més intenció, però els locals es defensaven amb prou ordre. De fet, les primeres ocasions van arribar a pilota aturada; la més clara, un tir lliure directe de Chechu que va sortir molt a prop del pal (33'). Però, abans del descans, Chechu va culminar una bona jugada entre Berrocal i Javi Flores per obrir la llauna (39'). I amb el 0-1, el partit se li va fer costa amunt al Gavà per encarar-se a la segona meitat, en què l'Hèrcules va sentenciar. Tot i això, just tornar dels vestidors, Sascha va tenir una oportunitat immillorable per empatar quan es va quedar sol davant del porter de Chema. Però el porter li va guanyar la partida, i en la següent, els visitants no van perdonar. Nieto va fer el 0-2 en el 63' després d'una altra assistència de Javi Flores, i quatre minuts després, una altra vegada, Nieto va sentenciar el partit amb el tercer. Amb el partit tancat i gairebé mitja hora per endavant, els darrers minuts van transcórrer sense que passés gairebé res. Els uns ja estaven satisfets amb el marcador i els altres només volien que s'acabés el suplici. Entre el pas dels minuts, però, una errada defensiva dels locals va permetre a Berrocal aprofitar el rebuig d'un xut de Salinas per fer encara més mal al Gavà.

GAVÀ0 HÈRCULES4

GAVÀ: Craviotto, Joel (Sarmiento, 60'), Agustín, Cazorla, Héctor Camps, Peque (Mario Gómez, 46'), Pla, Reche (Fernando, 68'), David Jiménez, Sascha i Boris. HÈRCULES: Chema, Dalmau, Rojas, Fernando, Peña, Miñano (Juanma, 80'), Omgba, Nieto, Javi Flores (Checa, 69'), Chechu (Álvaro Salinas, 48') i Berrocal. GOLS: 0-1 (39') Chechu. 0-2 (59') Nieto. 0-3 (63') Nieto. 0-4 (81') Berrocal. ÀRBITRE: Pérez Peraza. T.G.: al local David Jiménez. PÚBLIC: Uns 300 espectadors a la Bòbila.