2a divisió FEF

Primer punt del Gavà, amb un home més 88 minuts

Domini local. El Vila-real B va igualar gràcies a Raba (33') el gol de Boris (2')

El Gavà, després de la clara derrota a casa en el debut contra l'Hèrcules, va aconseguir el primer punt de la temporada en empatar al camp de l'actual subcampió, el Vila-real B. El punt, però, té un gust amarg, ja que els blaugrana van jugar gairebé tot el partit amb un futbolista més per l'expulsió en el minut 2 en el penal que, a més, va significar el gol del Gavà, obra de Boris. Però malgrat la inferioritat, el filial groc és l'equip que més va dominar i que més ocasions de gol va tenir, sobretot en la fase de partit en què va arribar l'empat, de Raba. En la segona meitat, el Gavà va estar segur en defensa però amb poca convicció en atac.

VILA-REAL B1 GAVÀ1

VILA-REAL B: Cantero, Edgar Ie, Peris, Mauro, Pau, Larrea, Javi García (Franco Acosta, 76'), Ramiro, Carlos López (Mario, 64'), Carlos Martínez (Doffo, 80') i Raba. GAVÀ: Craviotto, Peque, Jordi (Joel, 40') (Agus, 49'), Mario Gómez, Fernando, Plà, Reche, David Jiménez (Cristian Herrera, 81'), Camps, Sascha i Boris. GOLS: 0-1 (2') Boris, de penal. 1-1 (33') Raba. ÀRBITRE: Sánchez Alba. T.G.: als locals Carlos López i Pau, i als visitants Plà, Fernando, Agus, Peque i Camps. T.V.: directa al local Ramiro (2').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)