El Palamós goleja i convenç

Afavorits. Després d'una hora molt igualada els de Mármol van saber aprofitar el penal i expulsió de Pol Valentín per endur-se el triomf

El Palamós es va estrenar a casa amb una golejada (4-1) contra un dels aspirants, la Pobla, en un partit elèctric i efectiu que va deixar bones sensacions. La primera part no va tenir un clar dominador. El Palamós es va avançar amb un gran gol amb l'exterior de Jaume Duran, i al cap de pocs minuts el defensa figuerenc Pol Valentín va fer l'empat, amb un xut creuat després de preparar-se una jugada ell sol. La segona meitat va començar sense novetats, però en el minut 60 el guió del partit va quedar molt favorable al Palamós. Pol Valentín va empentar dins l'àrea Jaume Duran quan intentava rematar una centrada de Sergio García, i el col·legiat va xiular penal i va expulsar el lateral. Jaume Duran va transformar ell mateix la pena màxima, va fer pujar el 2-1 al marcador i va deixar encarrilada la victòria dels palamosins. Amb el resultat en contra i amb un jugador menys, els tarragonins es van descompondre i van donar facilitats al Palamós, que ho va saber aprofitar. Només deu minuts després de l'expulsió Serramitja va demostrar la seva qualitat per fer el 3-1 al 71' i deixar el partit pràcticament sentenciat. Abans del final, Agi va tenir temps de fer posar la pell de gallina al públic del camp amb un gol emotiu: l'extrem va fer el 4-1i li va dedicar el gol al seu pare, traspassat fa pocs dies. Pimentel, de xilena, va estar a punt d'aconseguir la maneta en el 84'.

PALAMÓS4 POBLA DE MAF.1

PALAMÓS: Manzano, Sergio Garcia, Cano, Ayala, Subi; Jaume Duran (Feixas, 74'), Herrera, Iván Garcia, Guillem Cornellà; Serramitja (Pimentel, 79') i Medina (Agi, 27'). POBLA DE MAFUMET: Perales, Pol Valentín, Roger, De Nova, Dani; Jesús (Vadillo, 59'), Ojeda, Adrián (Gabri, 63'), Rodrigo; Gil i Brugui (Gala, 74'). GOLS: 1-0 (17') Jaume Duran. 1-1 (23') Pol Valentín. 2-1 (60') Jaume Duran, de penal. 3-1 (71') Serramitja. 4-1 (83') Agi. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: al local Herrera i als visitants Dani, Adrián i Gil. T.V.: al visitant Pol Valentín (60'), per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 150 espectadors.

Em quedo amb la feina que ha fet tot l'equip avui, però ja hem de pensar en el Cerdanyola