Girona

Míchel: “Estem en deute amb l’afició del Girona”

El tècnic del Girona ha analitzat el partit de diumenge contra el Fuenlabrada després de l’entrenament de Fires obert al públic

Míchel Sánchez ha analitzat aquest migdia en roda de premsa el partit de diumenge al camp del Fuenlabrada.

El primer objectiu

“Ens queden dos partits per acabar el primer terç de temporada i l’objectiu que ens hem marcat és sortir del descens, perquè després en el segon terç es pugui veure un Girona més competitiu i que arribi amb opcions de tot al final de curs”.

Les baixes

“Perdem Baena per sanció però recuparem Juncà i Terrats. David potser arriba més just perquè ve de molts partits sense jugar però Ramon està en perfectes condicions i és una opció per cobrir la baixa de Baena canviant una mica el dibuix.”

El rival

El Fuenlabrada és un equip molt treballat. Juguen directe, aprofiten les segones jugades i a partir de llavors creixen. Són molt contundents en els duels i no permeten fluïdesa en el joc, i és que són un dels equips en els que hi ha menys temps de joc real. Haurem d’intentar jugar més al que nosaltres volem que al que ells volen, però no serà un rival fàcil, i és que a diferència del partit contra el Mirandés ens haurem de treballar molt bé els espais.”

Marcar primer

“Cada partit que ens hem posat per davant hem guanyar i l’altre dia és el primer que empatem després d’anar per darrere. S’està veient en tota la categoria que qui es posa per davant hi té molt guanyat, així que és vital poder tenir el resultat a favor. Tenim una identitat i l’haurem d’imposar, perquè no ens regalaran res.”

En deute

“La gent de Girona m’ha donat més del que jo li he pogut donar en forma de punts. Li he dit a l’equip i també té aquesta sensació, que tenim un deute amb l’afició. Sóc poc de llegir les xarxes socials però veig que la gent em respecta. He de tornar aquesta estima amb resultats. Noto que la gent valora la feina que s’està fent i és difícil quan només et veuen el dia del partit i els resultats no ens estan acompanyant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)