Girona

Biel, un més a la llista

Debutant. El central osonenc es va convertir en el sisè jugador del filial que s’estrena a segona A a les ordres de Míchel Sánchez

Valent i encara amb el partit obert perquè el Girona guanyava per la mínima la Real B, Míchel Sánchez no va dubtar a fer debutar Biel Farrés a segona A. L’osonenc es va convertir en el sisè futbolista procedent del filial que ha disputat enguany algun minut a plata –concretament els darrers tretze– i s’afegeix a Òscar Ureña, Gabri Martínez, Ricard Artero, Àlex Sala i Dawda Camara. De fet, el defensa ja va jugar els 90 minuts del partit dels setzens de final de la copa contra l’Osasuna a Montilivi (1-0) i va mostrar un gran nivell –Sulei va participar també en dos enfrontaments de copa–, però contra el filial de la Real Sociedad va sortir en el tram final per aportar més solidesa defensiva i oxigen en l’eix central. El de Vic va ocupar el perfil dret compartint línia amb Bernardo i Juanpe, i desplaçant Arnau Martínez fins al carril, un moviment que va ser clau perquè el de Premia de Dalt va acabar fent, partint des de la dreta, l’assistència del segon gol a Nahuel Bustos, que va sentenciar el partit.

Un bon grapat

Des que va aterrar a LaLiga, l’estiu del 2008, ja són 26 els futbolistes que han pogut debutar amb el primer equip del Girona procedents del filial i, fins i tot, l’equip juvenil. Marc Serramitja, Fran Pérez, Jordi Masó, David Juncà, Pere Pons, Carles Mas, Albert Vivancos, Gerard Muñoz, Sebas Coris, David Bigas, Marc Rovirola, David Serrano, Joel Arimany, Marc Carbó, Kevin Soni, Valery, Seung Ho Paik, Ibra Kebé, Pau Víctor, Terrats, Pachón, Turmo, Jandro, Monjonell i Arnau són els vint anteriors abans dels sis que ho han fet aquest curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)