Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem de portar la possessió a camp rival”

Més enllà de ser un partit especial per a ell, ja que torna a casa, al club i amb l’afició que el va veure créixer, Míchel Sánchez va analitzar els aspectes que el Girona ha de tenir en compte del Rayo per tal de tenir possibilitats de guanyar. “És un molt bon equip. Tenen un entrenador, Iraola, que per a la gent de Vallecas és top. El Rayo juga molt directe i tenen una transició espectacular. La seva pressió a camp rival és de les millors de la lliga, i és que em sembla que són, junt amb l’Athletic i el Barça, els que recuperen més en camp rival”, explicava el madrileny. I hi afegia: “Per a mi és un partit especial i ja he dit als jugadors que és en aquest camp on podem demostrar les nostres qualitats. És un camp petit i hi ha molta pressió. Som un equip que ho sabrem fer bé.”

Míchel té clar que, pel tipus de camp, la intensitat i la concentració dels seus jugadors seran clau per plantar cara a l’estil del rival. “Necessitem fer un gran partit i portar la pilota a camp rival ja que ells no volen aquesta situació. El seu ADN és pressionar a dalt, recuperar pilotes aviat, i nosaltres hem de fer un pas endavant en la possessió a camp rival. Per això durant la setmana hem treballat aquestes situacions”, va dir l’entrenador blanc-i-vermell. I va sentenciar: “A Vallecas s’ha d’estar molt concentrat a les àrees. Totes les jugades tenen sensació de perill i amb la seva afició saben jugar aquest tipus d’enfrontament.”

EL RAYO

“Juga directe i la seva pressió en camp rival és de les millors de tota la lliga”

VALLECAS

“És en aquest camp on podem demostrar les nostres qualitats, ho sabrem fer”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)