Girona

Míchel Sánchez

Tècnic del Girona

“Que ens ho expliquin”

Com que l’acció polèmica va arribar en l’afegit era molt recent i Míchel no es va mossegar la llengua a la sala de premsa. “Ells han xutat el seu penal dues vegades i nosaltres no hem pogut xutar un penal que hi ha hagut. No sabem com va el tema de les mans. A nosaltres ens en xiulen un idèntic a Getafe. No dic que sigui penal, que pot ser injust, però aquestes mans s’estan xiulant totes. No entenc per què a nosaltres sí i avui no. No sabem el perquè i la sensació que tinc és que ens ho han d’explicar”, va dir després del partit el tècnic del Girona, que tampoc va entendre l’actuació del VAR: “Jo crec que avui ho hauria d’haver anat a veure l’àrbitre. Li han dit des del VAR que no? Doncs per què tarden tant a decidir? La toca i la intencionalitat no la té ningú.”

Més enllà de la polèmica Míchel va admetre que en la primera part el partit no va ser el que volia. “Ens ha costat i la primera part ha acabat sent del Rayo. Ens han fet mal amb les diagonals de Lejeune a Álvaro García i en el dos contra dos a l’altra banda. Ho havíem entrenat però no hem defensat bé”, resumia Míchel, conscient que el partit va acabar sent seu: “Ho hem ajustat en la segona part i hem tingut més possessió. Amb aquest guió nosaltres generem i hem tingut ocasions per guanyar el partit.”

EL PARTIT

“En la segona part hem ajustat en defensa i hem tingut ocasions per guanyar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)