Girona

Yan Couto debuta amb l’absoluta del Brasil amb un empat contra Veneçuela

El lateral dret i extrem brasiler del Girona, Yan Couto ha fet realitat un dels seus somnis i aquesta matinada ha pogut debutar amb la selecció absoluta brasilera. El futbolista cedit pel Manchester City al club gironí ha sortit en el 41 de la primera part per substituir al lesionat Danilo i quan el resultat era d’empat a zero.

Couto ha pogut compartir onze amb Ederson, Marquinhos, Gabriel, Arana, Bruno Guimaraes, Casemiro, Rodrygo, Neymar, Vinícius i Richarlison, tot un luxe. En el 50, el central de l’Arsenal Gabriel ha avançat a la canarinha però quan semblava que els tres punts es quedarien al Brasil, un gol de Eduard Bello en el 85 ha permès a Veneçuela esgarrapar un bon punt a domicili en la que és tot just la tercera jornada de la fase de classificació pel mundial del 2026. Pel bàndol veneçolà, Yangel Herrera ha disputat només la primera part, i és que, una targeta groga matinera ha condicionat el desenvolupament del migcampista del Girona en un duel molt exigent en la seva demarcació.

El Brasil és segon en la classificació amb set punts per darrera de l’actual campiona del món, l’Argentina, amb nou punts. Veneçuela és siena amb quatre punts, ben a prop de la part alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)