Girona

Dovbyk suma 76 minuts en el triomf d’Ucraïna

El davanter del Girona, Artem Dovbyk ha sortit com a titular en la victòria de la selecció d’Ucraïna contra Macedònia, un partit clau per mantenir esperances de classificació per a l’Eurocopa 2024. L’ariet ha acumulat 76 minuts fins que ha estat substituït per Yaremchuk, ja amb la selecció ucraïnesa guanyant gràcies a la diana Sudakov en el 30 a passada del lateral de l’Arsenal Zinchenko.

El duel s’ha disputat a Praga a conseqüència de l’estat de guerra que viu Ucraïna i en l’afegit Karavayev ha establert el 2-0 definitiu assistit per Yaremchuk.

Ucraïna visitarà Malta dimarts (20:45h) a l’espera d’una ensopegada d’Itàlia en un dels dos partits que li queden per jugar als transalpins i del duel directe que serà una finalíssima contra els italians en l’última jornada del grup C que es disputarà el 20 de novembre, en l’última aturada per seleccions del 2023.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)