Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

GAZZANIGA (90’)
amagat
L’argentí no va tenir feina, només un xut potent de Bamba que va desviar a córner. En l’acció del gol anul·lat de De La Torre, el de Murphy va dubtar en la sortida i no va estar segur en el bloqueig. Malgrat tot, obté una porteria a 0.
Arnau (79’)
dubitatiu
Va tornar a l’onze titular en el lloc d’Eric i va haver de defensar Bamba en espais oberts. No va patir en excés, però no se’l va veure gaire encertat amb el domini de la pilota. En la segona meitat va estar bé al tall i en el bloc baix.
DAVID LÓPEZ(47’)
Lesionat
El català va haver de ser substituït al descans per molèsties a la cama. Malgrat això, va ser dels jugadors més atents en el joc de transició del Celta. Va llegir molt bé les passades dels interiors i va estar molt segur en els duels físics.
BLIND (90’)
vertical
El central holandès va tenir molta delicadesa amb la passada i va saber trencar línies amb els canvis de joc. Couto i Tsygankov, en la segona part, se’n van beneficiar. Va ser dels jugadors que van saber filtrar més pilotes a la zona tres.
Miguel (90’)
intens
Va estar molt bé en la transició defensiva, fet que va ser destacat per poder aturar les anades i vingudes visitants. El futbolista madrileny va saber donar sempre una sortida de pilota, tot i que els gallecs van defensar-lo bé a tres quarts.
aleix (90’)
progressiu
El migcampista d’Ulldecona va estar molt ben defensat els primers quaranta-cinc minuts, això es notava amb l’equip que no arribava amb profunditat per dins. Va estar omnipresent en les accions de pilota aturada. Va defensar bé.
YANGEL (90’)
letal
No va tenir el dia amb el control i la distribució de la pilota, però va ser l’home del partit perquè va fer el gol de la victòria en el minut 91. Yangel es va convertir en un heroi camuflat fins a l’última sospir.
iván martín (67’)
desaparegut
Míchel el va canviar a l’equador de la segona meitat, però l’equip no el va saber trobar. Tampoc va tenir espais per mostrar el seu joc de transició. Tapia i Dotor van estar molt a sobre seu. Se’l va notar cansat físicament.
COUTO (90’)
imprevisible
Tant et podia anar per dins com per fora. A l’inici del partit va provocar moltes accions de pilota aturada. En l’un contra un va saber trobar la profunditat a través de la seva verticalitat. No va poder acabar bé gaires jugades a l’àrea.
DOVBYK (67’)
apagat
No va tenir el seu dia, tot i que Blind el va buscar en alguna acció directa. El davanter ucraïnès només va tenir una rematada fluixeta amb el cap a la sortida d’un córner a l’inici de la segona. A partir d’allà, no va intervenir gaire.
SáVIO (90’)
imprecís
Va tenir gaires accions a camp obert i sempre va intentar sortir per fora, en algunes ocasions li va sortir cara, però Kevin va estar molt atent al seu marcatge. No va estar bé en la presa de decisions, tot i que mai va perdre la verticalitat.
Juanpe (45’)
canvi
Se’l va veure lent en la primera acció del matx, però de mica en mica va anar entrant en el partit. No va tenir gaire feina, més enllà de quatre duels a dalt.
PORTU (23’)
fort
Va entrar per acompanyar Stuani. No va tenir gaire presència en la faceta ofensiva, però va lluitar bé en les seves intervencions. Quan entra, sempre treballa.
STUANI (23’)
capità
Va entrar per revolucionar la rematada, tot i no tenir gaires oportunitats, va esperonar el públic i va barallar-se amb els centrals.
viktor (11’)
retorn
Després d’unes setmanes de baixa, va tornar a tenir minuts. Va obrir bé el camp, però li va faltar el canvi de ritme amb la pilota.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)