Girona

Míchel: “No vull posar un sostre a aquest equip”

El Girona ha aconseguit la victòria al camp del Rayo Vallecano i després del partit Míchel, emocionat amb la rebuda de l’afició de Vallecas, no podia estar més orgullós dels seus homes.

La rebuda

“La meva afició ara és la del Girona, que m’ha acollit com a casa, però el que he sentit avui de l’afició del Rayo és increïble. Han fet una pancarta de la meva àvia, és un reconeixement que tinc gravat. És un dels dies més especials perquè aquesta afició m’ho ha donat tot, fins i tot ara que estic fora. Els hi he de donar les gràcies.”

“Estic feliç i orgullós de Vallecas. Tot el que m’han donat no ho puc tornar. La pancarta ha estat una sorpresa increïble i que els Bukaneros hi hagin pensat és increïble. Tots sabem que l’afició del Rayo està a les bones i a les dolentes, i també amb els que som d’aquí però estem fora.”

“Sempre he dit que és el partit que mai voldria jugar. Com a entrenador, per sort estem els dos equips a primera, però no és un partit que em vingui de gust. Estic feliç perquè és una victòria important, però en cap cas tinc una sensació de revenja amb el Rayo.”

L’objectiu

“Hem canviat una mica el missatge, perquè notem que la permanència a dia d’avui està molt a prop, per tant hem de continuar buscant objectius més ambiciosos perquè els jugadors ho demanen. La situació és que volem continuar creixent, tot el que tenen els jugadors s’ho mereixen. Avui hem fet un partidàs contra un equip que feia vuit partits que no perdia. Era molt difícil. Hem encadenat dues victòries a fora amb un nivell altíssim. Avui ha sigut un partit amb molt nivell tècnic. He disfrutat i patit alhora. Gaudirem quinze dies més de ser líders i l’objectiu ja ha de ser un altre. De moment els 53 punts per aconseguir-los com abans millor.”

Les xifres

“És una barbaritat el que està fent l’equip. Els primers quinze minuts del Rayo han estat increïbles i sortir d’allò no és fàcil, però els últims vint minuts de la primera nostres han estat brillants. Portem sis victòries consecutives fora de casa, que només ho havien aconseguit el Madrid i el Barça. És bestial, però tots els jugadors estan molt connectats i és difícil contrarestar un equip que té una capacitat d’associació com té ara el Girona.”

El sostre

“Somiar somiarem amb el màxim. El lideratge és merescut i tot els elogis, però el més important és entrenar bé demà. Això és el que portem fent tres anys. Això es l’únic que demano que no es perdi. Els partits es poden perdre, però això no. Aquest dia a dia és molt bo i es nota, perquè no hi ha ningú de l’equip que estigui desconnectat. No vull posar un sostre.”

“Sembla mentida que ho digui, però avui els hi he dit als jugadors que les expectatives que tinguin els demès ens poden generar por, però el nostre sostre ens l’hem de posar nosaltres i somiar ho hem de fer.”

La recepta

“Tu veus entrenar Stuani o Juanpe i no es pot adormir ningú. Ells ho veuen. Aquest equip ha aconseguit un nivell d’exigència entrenant molt alt. Ho han fet ells i jo he d’intentar que aquest rendiment duri com més millor. Els jugadors tenen una mentalitat i personalitat molt gran i senten que poden guanyar a qualsevol, i això et fa molt fort.”

Veure’s líder

“Ho assimilem. No és flor d’un dia. El primer terç ens podia dir on podíem estar i estem per sobre del que pensàvem. Estem a un pas de la salvació, que ara és un objectiu petit. Hem de donar-li un punt més i intentar en les properes tretze jornades ser un equip que arribi al final lluitant per Europa. Ens hem de posicionar per això.”

L’aturada

“Savinho ha tingut rampes. Que Aleix vagi a la selecció és una gran notícia. Tot l’equip se n’alegra. És molt merescut.”

“Aquesta aturada ens va bé, perquè tenim molts jugadors que van amb laselecció, però tots necessiten també una mica de calma. Hi ha més soroll del que hem viscut mai i això vull que s’assimili amb naturalitat, i tan de bo sigui sempre així, però sabent les dificultats que viurem. Ens anirà bé l’aturada i podrem recuperar gent.”

L’estil

“És molt difícil la personalitat de l’equip. Eric perd una pilota que pot costar el 2-0 i la següent jugada te l’aguanta. Els jugadors tenen molt nivell. De talent futbolístic i mental. Eric i Blind eren els dos centrals avui. Un ve del Barça i l’altre del Bayern. No tremolen, i a partir d¡aquí construïm. Hi ha una idea col·lectiva. L’exigència és brutal i se senten còmodes al camp.”

El primer terç

“La nota és d’excel·lent. Millorar es pot, potser per moments puntuals. Avui ha sigut un partit d¡un nivell tècnic brutal. Ells han tingut molts minuts. La nota és un excel·lent avui i en el primer terç. No hi ha cap partit amb la sensació de no haver-ho donat to. L’afició s’ha de sentir orgullosa del que fa l’equip i crec que ningú pot posar un però. La millora és la continuïtat. No podem baixar en el dia a dia i si no ho fem continuarem sent competitius.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)