Girona

Sanció per als tres aficionats expulsats

Actuació. El Girona suspèn els tres socis que els Mossos van fer fora de Montilivi per una batussa al gol sud abans del duel contra el Celta

El Girona ha decidit suspendre els tres socis expulsats i identificats pels Mossos d’Esquadra a conseqüència d’una baralla que hi va haver al gol sud abans del partit entre el conjunt gironí el Celta, el 27 d’octubre, a prop de la zona on anima cada partit el Jovent Gironí. El motiu de discòrdia, tot i que la problemàtica per la ubicació de la penya d’animació ve de lluny, va ser el desplegament d’un tifó gegant instants abans del partit que tapava la visió de bona part del sector sud –es va avisar els afectats–, i en plena acció del Jovent es va generar una batussa amb tres aficionats identificats.

El club blanc-i-vermell, en espera de resoldre aquesta eterna problemàtica, agreujada per un estadi que dificulta trobar-hi una solució, ha decidit suspendre els tres socis sense que puguin accedir a Montilivi, encara que la via penal per a tots ha quedat dissolta abans de la celebració del corresponent judici. En paral·lel a la sanció del club, tot i que a llarg termini, els tres afectats podrien veure com la llei de l’esport els cau a sobre i se’ls prohibeix l’accés a Montilivi i a la resta de recintes esportius per un temps determinat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció