Girona

L’afició no se’n vol perdre ni un

Girona. Montilivi presentarà un ambient de gala contra el València, un altre matx per al qual s’han exhaurit les entrades

No pot ser d’una altra manera. El grandíssim rendiment que està oferint el Girona en aquest inici de lliga està rebent la resposta de l’afició, que no es vol perdre cap oportunitat de veure jugar el seu equip. Ahir, el club va anunciar que, tal com va passar dilluns en el partit contra l’Athletic, s’han exhaurit les entrades que hi havia a la venda per al partit de demà contra el València (14 h). Això no vol dir que encara no se’n puguin comprar algunes, i és que els abonats a Montilivi que no puguin assistir al partit encara poden utilitzar el servei del seient lliure, però és d’esperar que, si s’afegeixen entrades a la venda, sigui amb comptagotes i es comprin ràpidament. Que s’hagin exhaurit les entrades a la venda garanteix, una jornada més, un ambient de gala a Montilivi, força similar al que es va viure dilluns contra l’Athletic, en què, tot i ser un horari especialment complicat per a l’afició, es va registrar una entrada de 13.123 espectadors, la segona millor de la temporada, només darrere del dia del Madrid, en què la xifra d’assistència es va enfilar fins als 14.184 espectadors, la millor entrada de la història de Montilivi.

Les grans entrades que s’han signat contra l’Athletic i el Real Madrid marquen el sostre d’aquesta temporada, però no són casos aïllats, perquè les xifres d’assistència a Montilivi aquesta temporada són de rècord. La mitjana d’assistència en les set jornades que s’han disputat fins ara a l’estadi gironí és de 12.539 espectadors, prop del 90% de la capacitat. Aquesta xifra representa un increment més que notable respecte a la temporada passada, en la qual es va batre el rècord de mitjana d’espectadors en un curs, amb 11.486, una xifra que s’ha superat en tots i cadascun dels partits disputats fins ara –la pitjor entrada de la temporada són els 11.511 espectadors contra el Mallorca.

GRANS XIFRES

Girona-Getafe 11.784
Girona-Las Palmas 11.619
Girona-Mallorca 11.511
Girona-Madrid 14.184
Girona-Almeria 12.884
Girona-Celta 12.671
Girona-Athletic 13.123
Girona-València ?
12.539
espectadors
de mitjana han assistit a Montilivi en les set jornades disputades fins ara a casa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció