Girona

A còpia de remuntades

El Girona ha sumat 18 dels 38 punts que té en total gràcies a les sis remuntades que ha culminat en només quinze jornades

Contra el València, els gironins perdien 0-1 en el 82’ i en el 88’ ja guanyaven 2-1

El Girona continua instal·lat en la cresta de l’onada que va agafar només de començar la lliga i no vol que cap rival l’en faci baixar. Amb una única taca en l’expedient, després de perdre a casa contra el Madrid (0-3), els de Míchel mantenen el pas ferm i encapçalaran una setmana més la taula juntament amb el conjunt madrileny. Bona part de l’èxit dels gironins és l’excel·lent joc que despleguen i els mecanismes innats que ha assolit el bloc, però també la gran mentalitat que tenen cada un dels futbolistes per no donar per perdut cap partit encara que el marcador sigui advers. I és que en l’últim matx, contra el València, els blanc-i-vermells van culminar la sisena remuntada de la temporada en només quinze jornades per sumar 18 punts dels 38 que tenen ara en total (contra el Mallorca, el Vila-real, l’Almeria, l’Osasuna, el Rayo Vallecano i el València). Després d’anar amb el marcador advers, el Girona també va sumar un bon punt en la jornada inaugural, al camp de la Real Sociedad (1-1), un fet que eleva al 50% els punts que han acumulat els de Míchel havent anat al darrere del rival (19 de 38).

“Hem pogut remuntar el marcador advers en diversos partits gràcies a la confiança i la tranquil·litat, que és la clau de tot. Tothom es buida i sap què fer en tot moment. Tenim les eines per generar joc ofensiu i fer els gols necessaris per remuntar”, comentava Cristhian Stuani, un dels grans protagonistes del partit contra el València, autor de l’1-1 i, juntament amb el visitant Mosquera, impulsor del 2-1 –el central rival és qui arriba a rematar davant l’oposició del de Tala.

La mentalitat i el caràcter que demostra el Girona en cada partit li ha permès arribar a la quinzena jornada en una posició privilegiada i impensable, fins i tot pel més optimista. Ara la gran incògnita és fins a on podran aguantar els blanc-i-vermells, amb llicència, com a mínim, per poder lluitar per accedir a una de les posicions que donen possibilitats de jugar competició europea: “Aconseguir el triomf era fonamental per seguir il·lusionats i en bona dinàmica. El futur és incert, però l’únic que sabem és que hem de mantenir aquesta línia. No ens hem de tornar bojos per voler ser primers sempre, però sí treballar amb humilitat com fins ara.”

El proper partit de lliga del Girona serà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys contra el Barça, la prova més exigent que podien tenir els gironins, que, això sí, abans voldran complir l’expedient i seguir vius en la copa superant l’Oriola el dijous vinent: “És clar que podem guanyar al camp del Barça. Ja hem demostrat que podem competir contra qualsevol, però primer afrontem el partit de copa amb il·lusió”, advertia el capità.

LES REACCIONS

Hem aconseguit moltes remuntades gràcies a la calma i la confiança que té l’equip. Tothom es buida i sabem què fer en tot moment
Sabem que tenim les eines per generar joc ofensiu i fer els gols necessaris per remuntar
Cristhian Stuani
davanter del girona

BRUTAL

El Girona ha sumat la meitat dels seus punts (19) anant amb el marcador advers en algun moment
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)