Girona

Míchel: “Per guanyar hem de fer un partidàs i que el Barça no tingui el dia”

Míchel Sánchez ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del duel català que el seu equip disputarà al Lluís Companys contra el Barça. El tècnic ha comentat diversos aspectes del partit que espera per demà, de les claus d’aquest i de com arriben els seus jugadors a l’enfrontament.

Eric Garcia

“És normal que Xavi pensi que és seu el jugador i és normal que no vulgui que jugui contra ells. Eric ha fet una setmana molt bona, tranquil i esperant el partit. És un partit especial que a tothom ens agrada jugar i per això estem motivats”.

El millor moment?

“Estem molt bé i estic molt content del rendiment de tot l’equip. És un bon moment per anar al camp del Barça ja que per un equip com nosaltres, humil enfrontar-nos al Barça estan a dalt és un bon moment. Això no ens apropa al triomf. És un equip de la nostra lliga però no un equip amb els mateixos objectius que nosaltres. Estan fets per estar a dalt, no com nosaltres. Estem en una situació de gaudir el moment i sortir sense complexos”, ha comentat el tècnic del Girona

Quatre punts d’avantatge

“És un somni estar on estem. Hem fet un principi de temporada espectacular i ningú hauria apostat per nosaltres en aquest moment però el Barça també ha fet les coses molt bé. Són quatre punts d’avantatge però a casa només han perdut contra el Madrid”.

Eficàcia contra els grans

“El Barça és l’equip que ha guanyat tots els gols esperats contra tots els rivals menys dos. Vol dir que arriben moltes vegades a porteria rival però nosaltres també. Si som capaços que el Barça corri cap enrere serà bo per nosaltres. Espero un partit en què el Barça ens pressioni a dalt i a l’home, per tant, no ens deixaran donar la primera i segona passada. Hem de ser capaços que la pilota duri als nostres peus més que en altres partits”, ha analitzat el de Vallecas.

Guanyar seria sorpresa?

“Guanyar al camp del Barça seria una sorpresa. En el meu cap està la possibilitat de vèncer però pocs rivals aniran al Lluís Companys pensant que poden o que són favorits per guanyar. No estem al seu nivell en cap aspecte. Si pensem que hem de jugar de tu a tu amb normalitat estem equivocats. Patirem, ho hem de tenir clar i ho farem més que cap altre partit. Sinó serà impossible, no espero un partit dominat per nosaltres ja que han guanyat la possessió a tots els equips menys a la Real. Serà complicat implantar la nostra idea de principi a fi, però espero que sí per moments. No tenim la pressió del Barça i no la volem perquè no és la nostra realitat”.

La baixa de Yangel

“Hi ha jugadors que poden fer la funció de Yangel com Iván Martín, David López, Ibra Kebé, Solís… Tenim recursos per jugar a la demarcació”, ha explicat Míchel, que respecte a la possibilitat de comptar amb Pablo Torre i pagar al Barça ha afegit: “Ho hem mirat fins al final però per un partit eren massa diners. És un jugador que en el centre del camp és una bona solució amb la baixa de Yangel. Si fos una final o un partit més decisiu potser Pablo Torre hagués jugat”.

Tres punts, un punt d’inflexió

“Si guanyem segurament sí. 41 punts seria entrar a una altra dimensió, deixar-los a set punts i tenia molta repercussió per tots. Hauríem de mantenir el nivell però si som capaços la plantilla podria donar un salt de qualitat important. De perdre’l no hem de pensar que deixarem de lluitar per tot, tinc la sensació que ho podem fer bé. La mentalitat ha de ser sòlida i conscients que som un equip petit en cada acció ja que haurem de fer dobles esforços o triples. Hem de saber estar sense pilota més del que estem acostumats. Serem dominats i haurem de saber adaptar-nos”

Precedent contra el Madrid

“Si que ens serveix. La informació és que vam començar dominant i això ens va fer mal. La sensació és que de tu a tu podíem guanyar però Barça, Madrid i Atleti no perdonen. Cada detall és important, Pedri, Lewandowski, etc. tots són bons i hem de tenir-ho en compte”

Baixes

El tècnic del Girona ha confirmat les baixes de Borja García, Toni Villa i Yangel Herrera, a més dels joves Joel Roca, Artero i Jastin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció