Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
dubitatiu
L’argentí no va poder fer res per evitar l’empat a un gol del Barça, però més enllà va estar força bé en les accions clau d’aturada. Va fer desesperar a Míchel des de la banda a l’hora de decidir per on o per quin company iniciava la sortida de pilota.
Eric garcia (90’)
motivat
En cada pilota al tall que s’havia de jugar quan João Félix sortia de la seva posició o quan li intentaven trobar l’esquena, es mostrava més expeditiu que mai. Va fer un partidàs sense pilota, però, com és habitual, també amb ella.
David López (90’)
multiplicat
Va haver de treure aigua del vaixell quan més atacava el Barça. Lewandowski va sucar, però el va poder aturar en moltes accions perilloses quan els efectius blaugrana s’acumulaven a l’àrea. Era un dia difícil i el va salvar molt bé.
Blind (90’)
elegant
Normalment ha de suplir les carències de falta de velocitat i contundència amb intel·ligència i bona posició. Contra la qualitat ofensiva del Barça ho havia de fer més que mai i, a més, va mantenir el criteri amb la pilota als peus.
miguel (90’)
brutal
S’incrusta en cada partit en posicions interiors, però el Barça no va saber com defensar quan conduïa en diagonal. De fet, va tenir dues ocasions clares en què va creuar massa la rematada i no va fallar en la tercera per fer l’1-2.
Yan Couto (78’)
Híbrid
En el sistema canviant depenent de si l’equip atacava, amb línia de quatre, o si defensava, amb línia de cinc, el brasiler va ser l’amo de la banda dreta. Quan ho requeria el joc, també conduïa per l’interior, i així va néixer el 0-1.
Iván Martín (87’)
treballador
Míchel va ser valent posant-lo al pivot al costat d’Aleix Garcia, però ho va fer amb David López al darrere formant línia de cinc en defensa per protegir l’equip. Va treballar en defensa però va tenir conduccions interessants trencant línies.
Aleix Garcia (90’)
Brúixola
El Girona va jugar al seu ritme i l’escenari no se li va fer petit. A més de generar joc gràcies a la seva visió i els seus grans canvis de joc, va haver de treballar com mai per tapar un mig del camp temible amb Gündogan, De Jong i Pedri.
Savinho (90’)
ascendent
Li va costar tocar pilota en la primera part i en l’un contra un va suar per trobar accions clares, però les va anar trobant a poc a poc, amb més espais quan el Barça buscava apropar-se en el marcador. Va assistir en el 2-4 definitiu a Stuani.
Tsygankov (78’)
mòbil
Va partir d’una posició més avançada i centrada per compartir esforços en la pressió amb Dovbyk. Va buscar i trobar molt bé l’esquena de Christensen, que no sabia mai si sortir darrere seu o quedar-se a l’altura d’Araujo.
dOVBYK (73’)
Estilet
L’ucraïnès va ser la referència en l’atac amb la inestimable ajuda del seu compatriota Tsygankov, que el va assistir en el 0-1. Dovbyk no va defugir el cos a cos amb Araujo i el va fer anar de bòlit bona part de l’enfrontament.
Stuani (17’)
oportú
L’uruguaià va agafar el relleu de Dovbyk i ho va fer de luxe. Va guanyar el duel a Araujo en l’1-3 i va establir el 2-4 definitiu.
Valery (12’)
Gironí
Va tocar poques pilotes, però la que no havia de fallar la va ficar a dins de la porteria per fer l’1-3 i fer esclatar la grada gironina.
Portu (12’)
viu
Va pressionar i molestar la sortida de pilota blaugrana i se’l va veure en les ocasions d’atac del final.
solís (3’)
actiu
Els bons minuts en la copa li van valer com a premi jugar i tenir una oportunitat clara per fer un gol i tot.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)