Girona

“Esperem demostrar que podem ser en la Champions League”

El ritme que acumula el Girona, amb 41 punts en 16 jornades, el converteix en un aspirant a tot, i el club admet que la classificació per a Europa, fins i tot per a la Champions, és una opció més real que mai. “No em miro els partits de Champions de manera diferent. Estem pensant només en aquesta temporada i ja tindrem temps de pensar en la següent. El més important és gaudir d’aquest moment i tant de bo el curs que ve puguem continuar gaudint moments històrics per al club”, va dir ahir el president, Delfí Geli, en un acte amb els mitjans de comunicació en què va somiar obertament ser en la màxima competició europea: “Podríem dir que ara tenim nous objectius. Hem fet el primer pas, que era primordial, i amb la puntuació que tenim hem de tenir il·lusió i ambició per superar-nos en el dia a dia. Ho hem de demostrar cada setmana, en cada partit i en cada entrenament. Ho estem fent i per això ocupem la posició que ocupem, sobretot pel joc i per com es fan les coses. Esperem demostrar que podem ser en la Champions League.”

De moment, però, Geli té clar que s’ha de gaudir del moment i aprofitar de la millor manera possible el gran rendiment d’un equip que tancarà el 2023 per la porta gran. “Estem satisfets i orgullosos. El que és segur és que podem dir que estarem un any més a primera divisió i és una notícia excel·lent, perquè ens permet treballar en el futur, que en el món del futbol sempre és difícil, perquè has d’esperar al final de temporada. La nota d’aquest 2023 és molt alta. La segona volta del curs passat va ser boníssima i aquesta temporada està sent espectacular. No sé si hi ha nota per posar a la trajectòria increïble que acumulem avui dia”, comenta el president.

Oberts al mercat

Lògicament, l’estat de gràcia en què es troba l’equip fa que el mercat d’hivern, que s’obrirà el primer de gener, sigui menys rellevant que mai, sempre que no hi hagi sorpreses en forma de grans sortides. Tot i així, el club està buscant com es pot millorar la plantilla. “Si podem ajudar i millorar els recursos que tenim, ho farem. Estem molt contents, però sabem que la segona volta és llarga i es comencen a acumular sancions i lesions. Poden succeir coses i dins les nostres possibilitats intentarem cobrir problemes que poden succeir”, diu Geli, content també de poder pensar ja en l’estiu que ve.

LA VALORACIÓ

Hem de gaudir del moment. El millor és que podem treballar en el futur, que sempre és difícil
Delfí Geli
president del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)