Girona

Empat patit però líders en solitari

El Girona ha empatat a zero en la seva visita al camp de l’Almeria, el cuer de la taula. Els gironins han fet un mal partit, per culpa, entre d’altres coses, d’un plantejament valent dels andalusos, que ha sorprès als de Míchel. El punt patit i suat, això sí, permet als blanc-i-vermells convertir-se en líder en solitari de la classificació.

El Girona ha estat un altre equip en la primera part mostrant una versió plana i sense arguments ofensius com per poder fer mal a un cuer que l’ha sorprès amb un plantejament valent. De fet, l’Almeria ha tingut les millors ocasions del primer acte amb un Arribas demostrant perquè és el millor jugador del conjunt andalús i el màxim golejador amb cinc dianes. El mitjapunta ha provat un xut des de la frontal que ha posat a prova Gazzaniga (12’), no ha pogut rematar amb condicions molestat per Embarba amb tot de cara (36’) i ha topat de nou amb el cos gegantí de Gazzaniga amb un xut des de l’àrea petitat (42’). En el 40, el català Èdgar va poder regirar-se i provar un xut des de dins de l’àrea que ha marxat per damunt del travesser, tot el rèdit, que no ha estat poc, d’un conjunt dirigit per Gaizka Garitano molt superior que només ha patit a pilota aturada amb rematada de Juanpe o a través d’una bona jugada de Valery, que ha cedit a la frontal cap a Blind i el neerlandès ha fet un xut tou a rosca oberta que ha aturat Maximiano (16’).

En l’inici de la segona part, el guió no ha canviat gens i, de fet, en el primer minut, l’Almeria ha gaudit d’una bona ocasió quan Akieme ha fet la centrada i Baptistão ha rematat fent intervenir Gazzaniga (46’). Tot i que semblava que el Girona havia de reaccionar i millorar –ho tenia fàcil– el partit ha entrat en una fase plana sense ocasions de gol per cap dels dos equips, però sí que els gironins trepitjant lleugerament terreny rival gràcies als canvis, que han aportat una mica de profunditat –Solís, Tsygankov, Savinho, tocat físicament, i Stuani.

En el tram final, una contra de l’Almeria després d’una falta executada per Aleix Garcia ha acabat en una contra local liderada per Ramazani que ha suposat l’expulsió del propi migcampista d’Ulldecona obligat a fer falta a Melero com a últim home (80’).

Els últims deu minuts, més set d’afegit, amb un jugador menys han estat una defensa a ultrança dels gironins per mantenir el punt –Ramazani n’ha tingut una clara en el 94–, un empat que dona als de Míchel la primera posició en solitari de la classificació a l’espera que el Madrid jugui el seu partit corresponent a la vintena jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)