Girona

Míchel: “Hem fet un molt mal partit a nivell futbolístic i no físic”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha valorat l’empat del seu conjunt contra l’Almeria al Power Horse Stadium en un to crític pel joc del seu equip, però reconeixent que un punt és bo amb totes les situacions del joc que s’han donat.

Sobre el fluix partit del Girona

“Les sensacions des de fora és que hi havia moltes distàncies, no hem viatjat junts. Ni amb pilota ni sense. pressionàvem a destemps i les segones jugades ens ha costat molt ajuntar-nos per guanyar-les. A partir d’aquí anàvem a contracorrent. En el descans els hi he dit tot això, hem de generar espais per poder atacar-los. La mentalitat ofensiva i defensiva no l’he vist. Per estar a dalt no s’ha de perdre i avui és una gran notícia”.

Estat físic de l’equip

“A Viktor no l’he vist amb un bon ritme. A Yangel tenia la sensació de posar-lo, però no ho he vist clar. Solís ha entrat perquè tenia més ritme i l’he vist bé. No teníem control absolut i per això no l’hem posat. Savio des del partit de l’Atlético de Madrid no ha entrenat perquè té el bessó carregat. Hem de tocar fusta. Arnau i Juanpe han fet un bon partit, a nivell tàctic i defensiu. Yangel crec que estarà per la copa, també Viktor i esperem recuperar a Eric i a en David. Portu avui mereixia més i no li he donat minuts, Solís també ens aporta molt. Tenim una plantilla amb molta riquesa”, ha dit.

Poc producció en atac

“Hem sigut molt llargs però no hem tingut punts de rematada. Tot era individualitsts. Havíem treballat la pressió de l’Almería, que Arribas i Embarba estiguéssin molt enrere. Havíem d’acumular moltes passades a la zona tres i anar de costat a costat. Hem xutat cinc vegades, una a porteria, molt poc”.

L’Almería, un cuer per números i no per sensacions?

“Analitzem tots els rivals de la mateixa manera. Sé que Garitano juga d’una manera i que hem de preparar el partit així. Si algun jugador ha pensat així s’ha equivocat i més nosaltres, que no som un equip gran. Si no donem el 200% en cada partits no podem guanyar. Les últimes vegades que he vingut aquí m’han pintat la cara. No he plantejat un partit contra el cuer”, ha volgut recalcar Míchel.

L’equip li costa trobar a Miguel?

“No perquè contra l’Atlético de Madrid vam generar molt. No és qüestió de Miguel, sinó que no acumulaven passades de costat a costat. Un ritme no gaire bo. Tapen a Miquel, però teníem a Iván, Pablo, Solís...etc.”, ha conclòs el tècnic del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)