Girona

Ple en la lliga, preocupa la copa

Assistència. Montilivi serà una olla de pressió en els duels contra el Sevilla i la Real Sociedad, perquè ja s’han exhaurit les entrades, però si no hi ha un repunt bestial viurà, de llarg, la pitjor entrada del curs en el duel de demà contra el Rayo

Demà tocarà fer una petita pausa en la lliga, ja que el Girona rep la visita del Rayo Vallecano en els vuitens de final de la copa (21.30 h). Una competició que il·lusiona molt els de Míchel, i és que, vist el grandíssim rendiment ofert fins ara en la lliga, l’equip es vol permetre el luxe de somiar arribar el més lluny possible. El matx, però, no ha aixecat gran expectació entre l’afició i Montilivi presumiblement presentarà un ambient molt fred. L’horari, serà molt tard, que el partit sigui retransmès en obert (La 2 i TDP), que el Rayo Vallecano no sigui el rival més atractiu possible i, sobretot, que la copa no estigui inclosa en l’abonament faran que es visqui, de llarg, la pitjor entrada de la temporada a Montilivi si no hi ha un repunt de vendes bestial en les pròximes hores, ja que ahir a la tarda amb prou feines s’arribava a les cinc mil entrades venudes.

La preocupació que existeix en la presumible baixa assistència que es viurà demà contrasta completament amb l’ambient que viurà Montilivi en els pròxims duels de lliga. I és que la setmana passada el club va informar que s’havien exhaurit les entrades per al duel de diumenge (21h) contra el Sevilla i ahir es va comunicar que també s’han exhaurit les entrades pel partit del dissabte 3 de febrer contra la Real Sociedad (21h). En ambdós casos, això sí, poden aparèixer algunes entrades més a la venda, ja que els abonats encara poden alliberar el seu seient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)