Girona

Arnau Ortiz canvia l’Eldenc pel Cartagena

El davanter de 22 anys Arnau Ortiz és un dels jugadors que el Girona té cedits a 2a divisió A aquesta temporada –Manu Vallejo al Saragossa i Ilyas i Gabri al Mirandés completen la llista–, però el figuerenc no ha tingut el protagonisme esperat en aquest primer tram de temporada amb l’Eldenc. Per això, avui el club gironí ha fet oficial que Arnau Ortiz acabarà la temporada al Cartagena, on s’espera que pugui tenir més minuts per continuar amb la progressió que va mostrar el curs passat a 1a divisió FEF amb el Múrcia, on va marcar 5 gols en els 31 partits que va jugar.

Arnau Ortiz només ha jugat 280 minuts repartits en 9 partits –dos com a titular– en la lliga en el que portem de curs, a més d’haver estat titular en dos partits de copa. Al Cartagena, on coincidirà amb varis ex del Girona com Jairo, Alcalá i Kiko Olivas, el figuerenc tindrà l’objectiu d’ajudar l’equip a sortir de la zona de descens, i és que l’equip ocupa la penúltima posició amb 18 punts, a cinc de la zona de permanència. Avui ja ha realitzat el primer entrenament amb l’equip per preparar el partit d’aquest diumenge al camp del Racing (14h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)