Girona

El lideratge, en joc a Getafe

Pendents. Mentre prepara el partit de dissabte contra la Real Sociedad, el Girona podria perdre avui la primera posició si el Madrid puntués

Avui no juga, el Girona, però com si ho fes. Per fi, la lliga es posa en ordre amb la disputa dels partits de la vintena jornada que es van ajornar per culpa de la supercopa, i això tindrà conseqüències directes per als gironins, que de moment disposen d’una setmana llarga per preparar el partit de dissabte contra la Real Sociedad (21 h). La més evident és que aquesta nit el lideratge de primera divisió estarà en joc al Coliseum Alfonso Pérez (21 h), ja que el Getafe rep la visita d’un Madrid amb les baixes de llarga durada de Courtois, Alaba i Militão, que començarà el matx amb un punt menys que el Girona i que en farà prou amb un empat per assaltar la primera posició gràcies a la diferència de gols, mentre que si guanya obriria una escletxa de dos punts respecte dels gironins, després de moltes jornades amb diferències mínimes. Passi el que passi, la classificació serà poca cosa més que anecdòtica, però a Montilivi tothom té present el partit del dissabte 10 al Santiago Bernabéu, en què el lideratge podria estar en joc. Abans, però, els gironins rebran aquest dissabte la Real Sociedad, i el Madrid rebrà diumenge l’Atlético. Dos partits que ho poden regirar tot una vegada més.

Més a prop

El Girona tenia assegurat començar la propera jornada amb tretze punts de marge respecte de la cinquena posició després de la victòria a Balaídos i l’ensopegada a Cadis de l’Athletic (0-0), que ara està a més de quatre partits de distància del conjunt gironí. Ahir, però, els de Míchel també miraven pel retrovisor, pendents del que feien el Barça i l’Atlético en els seus respectius partits pendents, ja que començaven la jornada recuperada a onze punts de l’equip de Míchel.

Tot i patir en tots dos casos, els blaugrana van aconseguir els tres punts contra l’Osasuna (1-0) i els colchoneros van fer el mateix contra el Rayo Vallecano (X-X), de manera que no acaben de perdre el tren de la lluita pel títol i es col·loquen a vuit punts dels gironins, que podrien ser a deu de la primera posició en el cas que el Madrid guanyi avui a Getafe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)