Girona

Sense timoner des de la banda

Per si no fos prou contratemps no poder comptar amb la parella de centrals titular durant gairebé tota la primera volta, formada per David López, lesionat, i Daley Blind, sancionat, a més de Yangel Herrera, també suspès per acumulació de targetes, i Toni Villa, lesionat de llarga durada, el Girona va veure com, just abans del minut 90, Gil Manzano va enviar als vestidors el tècnic Míchel Sánchez, que va encaixar la primera expulsió del curs i haurà de veure el partit del Bernabéu des d’una llotja, a la graderia: “És clar que he protestat, però ho he fet sense faltar al respecte a ningú. Em fa molta ràbia l’expulsió”, deia el de Vallecas després del partit, conscient que no és el mateix viure un duel com el del Madrid des de la banda, a prop dels seus jugadors, que des de les alçades.

L’encarregat d’estar a l’àrea tècnica serà Salva Fúnez, que ja el curs passat ho va fer contra la Real Sociedad a Montilivi (3-5) i al Cívitas Metropolitano contra l’Atlético (2-1), després de la primera de les dues expulsions del madrileny; i contra el València a Montilivi (1-0) i al Nuevo Mirandilla contra el Cadis (2-0). Per tant, el balanç amb Míchel des de la graderia és de tres derrotes i una victòria.

MÍCHEL, EXPULSAT

Fúnez va dirigir l’equip amb el tècnic sancionat: tres derrotes i una sola victòria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)