Girona

Els rècords de Bono en l’horitzó

Després de la renovació fins al 2027, Gazzaniga tindrà el que resta d’aquesta i tres temporades més per continuar millorant els seus registres amb el Girona. En aquest mateix curs, però, l’argentí ja té l’oportunitat de convertir-se en el porter amb un rendiment més destacat al conjunt gironí a primera divisió, un honor que fins ara correspon a Yassine Bounou, Bono, que abans de fer història amb el Sevilla i la selecció del Marroc va tenir un bon rendiment en les dues primeres temporades del Girona a l’elit. El marroquí va disputar un total de 62 partits a primera divisió amb el conjunt blanc-i-vermell –dos no els va acabar per lesió–, de manera que Gazzaniga està a només deu partits d’igualar la xifra de Bono a primera divisió i sembla impossible que no ho aconsegueixi en el que resta de curs, tenint en compte que falten catorze partits de lliga per disputar. Gorka Iraizoz, amb 16 partits, i Juan Carlos, amb 10, completen la llista de porters del Girona a primera divisió.

La mitjana de gols encaixats de l’argentí en la màxima categoria defensant la porteria del Girona és també favorable a Gazzaniga, ja que Bono va encaixar un total de 89 gols (1,45 de mitjana per partit), mentre que l’argentí en suma 66 (1,27 de mitjana per partit). En aquest sentit, però, a Gazzaniga encara li queda força camí per superar un dels rècords de Bono amb el Girona, i és que el marroquí va deixar la porteria a zero en un total de 17 jornades de lliga entre la temporada 2017/18 i 2018/19. Gazzaniga s’està acostant a aquesta xifra gràcies a la millora en la solidesa defensiva de l’equip aquesta temporada, però de moment tot just ha acabat 12 partits sense encaixar –quatre la temporada passada i vuit aquesta–, cinc menys que Bono.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)