Girona

Aleix Garcia: “La temporada és històrica, però l’hem de rematar bé”

El migcampista del Girona ha analitzat la situació de l’equip en la presentació de la 22a edició del MIC

Aleix Garcia ha participat aquesta tarda, com a padrí del torneig, en l’acte de presentació de la 22a edició del MIC que es disputarà entre el 27 i el 31 de març a les comarques gironines. El migcampista del Girona ha aprofitat per analitzar la situació del conjunt blanc-i-vermell abans del partit d’aquest dissabte al camp del Getafe i les opcions de classificació per a la Champions la temporada que ve.

La visita a Getafe en clau Champions

“Encara queden molts punts per jugar, però sabem que hi ha un Atlético-Barça i que l’Athletic també tindrà un partit complicat, com ho són tots. Nosaltres ens ho prenem com una final, però perquè cada partit ens el prenem així. Volem aconseguir els tres punts, però encara queda molta lliga.”

El repte de complir l’objectiu

“Sabem que portem tota la temporada en posicions de Champions i que ho tenim encarrilat, però hem de fer l’últim esforç. Seria dur no entrar-hi, però no pensem encara en el final de temporada. Només pensem en Getafe i després en les dues setmanes de descans abans del proper partit.”

Opcions de títol

“Nosaltres volem estar el més a prop possible del Madrid. Sabem que guanyar la lliga és molt difícil contra els equips que competim, però si ens mantenim a prop d’ells arribarem segurament als últims partits amb opcions de fer-ho. L’únic que pensem és en guanyar cada partit.”

La pressió autoimposada

“Pressió sempre se n’ha de tenir perquè no ens volem relaxar. Sabem que estem una temporada molt bona i possiblement per recordar, però la volem rematar de la millor manera. Venim d’uns resultats fora de casa que no esperàvem i volem treure els tres punts a Getafe per tornar a guanyar fora de casa.”

El partit a Getafe

“El Getafe té el seu estil de joc i li està funcionant perquè estan jugant bé aquesta temporada. Ens esperem un partit amb molts duels, però crec que hem demostrat durant la temporada que hem fet molts bons partits lluny de Montilivi, potser no aquests últims, i ens veiem capaços de guanyar a Getafe.”

Capgirar la dinàmica a fora

“És qüestió de mentalitat. També hem anat a camps complicats i ho hem tret. Sabem que després venen dues setmanes de descans i hem de donar el cent per cent dissabte. Si el partit es dona i guanyem bé, i sinó ho tornarem a intentar.”

La calculadora

“Dins del vestidor sí que ens posem objectius. Tenim una sèrie de punts marcats al vestidor, però són coses que queden a dins. Nosaltres ens centrem en competir cada partit i al final de temporada ja veurem quins punts hem aconseguit i en quines posicions estem.”

La Champions com a somni

“Estem parlant de la millor temporada de la història del Girona. Sabem que encara podem continuar fent història i és el que volem fer, rematant bé la temporada. Cada partit és dur i és un món, així que l’hem de competir cada partit.”

La igualtat a dalt

“Ningú podia esperar que el Girona estigués segon a aquestes alçades de temporada. Som un equip que ens hem colat allà i farà que sigui més car i complicat entrar a la Champions. Hi som per mèrits propis i no volem desaprofitar l’oportunitat de mantenir-nos allà a dalt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)