Girona

Seny i sentit comú

El tècnic madrileny va ser clar i contundent després de ser interrogat a la roda de premsa respecte de la mala dinàmica a domicili. “No crec que hàgim de canviar res a fora. Hem de continuar de la mateixa manera que a casa. Estem per sobre de l’Atlético de Madrid i el Barça, que són als quarts de final de la Champions i han superat equips com el Nàpols i l’Inter de Milà. Tenim 62 punts i anem segons, si algú te dubtes d’aquest equip jo ja no sé... Hi ha grans equips que estan fent una gran temporada i nosaltres hi som per sobre. No podem tenir dubtes d’aquesta plantilla que està fent història i és difícil d’assimilar. Ara bé, volem acabar de fer-la al final de la temporada.”

El madrileny també va valorar la baixada de productivitat d’Artem Dovbyk en els darrers sis partits: “Em preocuparia més que l’equip no tingués ocasions. Artem sap que arribem bé a dalt i que qualsevol jugador pot finalitzar. El balanç és molt positiu i només el Madrid ens supera amb un gol, i és el Madrid de Joselu, Vinicius, Rodrygo, Bellingham, etc. Ens comparem amb els equips més bons del món. No tinc cap preocupació per Dovbyk, que es va quedar moltes pilotes i va donar oxigen a l’equip. Volem que tingui continuïtat.” A més a més, Míchel també va destacar la feina de tots els futbolistes, encara que tinguin pocs minuts quan li van demanar sobre el paper de Valery i Arnau en aquesta segona volta: “En el dia a dia tots estan bé. Si jo veig un problema amb algun jugador, ja hi hauria parlat i no és així. Si juga Valery he de treure Tsygankov o Savio en algun moment. Valery, Arnau, Pablo, Solís i Juanpe, tots són importants i és tot l’equip que va segon classificat.”

Tsygankov i altres molèsties

Míchel va explicar ahir que Tsygankov encara no s’ha entrenat aquesta setmana i que avui es veurà si pot arribar a la convocatòria de demà al camp del Getafe. L’ucraïnès arrossega molèsties al genoll després del partit de dissabte. Qui tampoc no ha fet net són David López i Miguel Gutiérrez, que també arrosseguen molèsties musculars i seran dubte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)