Girona

Montilivi té una nova cançó

L’Eduard Iborra i en Manel Carbó, dos aficionats del Girona, van llançar a principis de mes una cançó dedicada al club

  • VÍDEO: La canço d'EMIC per al Girona FC
  • Els dos autors de la cançó Eduard Iborra i Manel Carbó L'ESPORTIU.

El passat 8 de març, dos aficionats del Girona, l’Eduard Iborra i en Manel Carbó, van unir les seves dues passions, la música i el Girona per crear una cançó dedicada al club. Els dos seguidors, que formen el grup ’EMIC’ des de fa poc més d’un any, van voler iniciar-se en aquest nou projecte el passat desembre.

Un dels dos compositors, l’Eduard, qui l’amor pel club li ve d’anys enrere i qui sempre està present en els partits a l’estadi, creia que “l’equip necessitava una cançó feta per aficionats, que fos més animada i incloís tot allò que es viu en el camp”.

La cançó, que ja va sonar a Montilivi durant l’escalfament en el darrer partit davant l’Osasuna, és el resultat del treball diari que els dos autors han estat fent durant aquests darrers tres mesos.

“No ens podem creure el gran ressò que està tenint la cançó, i és que, cada dia em sorprenc com van pujant les visualitzacions del videoclip”, comenta l’Eduard, qui afegeix que “el nostre repte a partir d’ara, és gaudir del moment, i musicalment poder explicar el que està passant al món en l’actualitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)