Girona

Sense pensar en el Barça

Girona. Aleix Garcia, Miguel, Arnau i Juanpe són a una targeta groga de complir un partit de sanció, però Míchel no reservarà ningú a Las Palmas

El Girona visitarà demà el camp de Las Palmas (14 h) amb l’objectiu de trencar la mala ratxa a domicili després de cinc derrotes consecutives. Canviar de rumb lluny de Montilivi i sumar els tres punts seria el pas gairebé definitiu per jugar la temporada que ve la Champions, sobretot tenint en compte que, unes hores més tard, l’Atlético i l’Athletic, quart i cinquè classificat respectivament, s’enfrontaran al Metropolitano. “És veritat que hi ha un duel directe entre els perseguidors i això vol dir que algú perdrà punts, però nosaltres volem guanyar. Si fem vuit punts serem equip de Champions, per això el més important és el partit a Las Palmas perquè depenem de nosaltres mateixos”, va dir Míchel ahir en la roda de premsa prèvia.

La importància que es dona al partit de demà a l’estadi Gran Canària fa que no es vulgui posar la mirada en el partit de la setmana que ve, en què el Girona rebrà la visita del Barça a Montilivi (dissabte, 4 de maig), l’últim plat fort del curs, en què si els gironins guanyen contra Las Palmas hi haurà en joc la segona posició de la classificació, ja que ara mateix el Girona només té dos punts menys que el conjunt blaugrana després que els de Xavi perdessin el clàssic. Una segona posició que tindria molt valor, ja que voldria dir jugar la supercopa. “El nostre objectiu és la Champions. Hem obtingut una classificació històrica per a Europa i ara lluitarem per un somni que és la Champions. La resta no ens interessa. Per a nosaltres jugar la Champions és un somni i és l’únic objectiu que tenim al cap”, valorava Míchel, que durant tot el curs, fins i tot quan l’equip era líder, s’ha fet un fart de repetir que el Madrid i el Barça, i fins i tot l’Atlético, no eren els seus rivals.

Queda clar, per tot el que va dir Míchel ahir, que el Girona no jugarà demà a Las Palmas pensant en el Barça, i això vol dir que Míchel no reservarà a ningú. En aquest sentit, els grans candidats eren Miguel i Aleix Garcia, i és que són els dos titulars indiscutibles que arriben al partit de demà amb quatre targetes grogues aquesta temporada, de manera que són a una de la sanció i, per tant, si són amonestats demà no podran jugar contra el Barça. El mateix cas el viuen Arnau i Juanpe, tot i que el primer té poc protagonisme en les últimes jornades i el segon serà baixa quinze dies, després del cop al cap que es va fer ahir. “El partit més important és el de Las Palmas. Després ja veurem quins jugadors tenim per jugar contra el Barça. Hi ha molts jugadors advertits de sanció, però hem de guanyar dissabte i ja tindrem jugadors per jugar contra el Barça passi el que passi en aquest partit”, assegura Míchel.

LA VALORACIÓ

El partit més important és el de Las Palmas. Després ja veurem quins jugadors tenim per jugar contra el Barça
El nostre objectiu és la Champions. És un somni i és l’únic que tenim al cap. La resta no ens interessa
Míchel Sánchez
entrenador del girona

Ensurt per un cop de cap entre Juanpe i Yan Couto

El Girona va viure ahir un entrenament accidentat. De fet, la sessió va acabar abans del que estava previst, i és que en una acció de l’entrenament Yan Couto i Juanpe van xocar de cap i en van sortir malparats, fins al punt que van haver de ser traslladats amb ambulància a l’hospital Trueta de Girona. Segons va informar el club hores després, un cop els van donar l’alta hospitalària, Juanpe es va fer una fractura nasal i serà baixa aproximadament dues setmanes i Yan Couto va rebre un fort cop, que li va provocar marejos importants en un primer moment, i un tall a la cella. El brasiler, però, i sempre en funció de la seva evolució en les últimes hores, està previst que entri a la convocatòria que es farà oficial avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)