Girona

Lluc Salellas: “La ciutat vol que la Champions es jugui a Girona”

Girona està en plena ressaca per la històrica classificació del Girona per a la Champions, després d’una remuntada espectacular contra el Barça (4-2). Les celebracions es van allargar durant la nit de dissabte al centre de la ciutat, on es van reunir nombrosos aficionats.

Un cop garantit l’accés a la Champions, un dels interrogants per resoldre és si el Girona la jugarà a Montilivi, amb una capacitat molt limitada perquè la UEFA no permet les graderies retràctils. En parlava l’alcalde, Lluc Salellas, en una entrevista al programa Via lliure de RAC1. “Hem estat parlant amb el club sobre diferents possibilitats, i li toca decidir al club. Però crec que la ciutat, els gironins i les gironines que omplíem l’estadi i els carrers, el que volem és que la Champions es jugui a Girona”.

Lluc Salellas creu que el club està “estudiant tots els escenaris possibles” i considera que la ciutat està preparada per la visita de clubs i aficions molt potents: “Crec que la ciutat està preparada per ser ciutat de Champions. Vila-real, amb la meitat de població, ho ha estat diverses temporades. Som una ciutat oberta al món i tenim infraestructura perquè ens visitin els millors equips del món”. L’alcalde valora que l’èxit “reforça el sentiment d’identitat, comunitat i orgull dels gironins i gironines” i dona més projecció a la ciutat. També ha descartat que l’Ajuntament entri a l’accionariat del club, que haurà de perdre pes del City Football Group.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció