Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“El club i jo volem que es jugui a Montilivi”

Míchel va destacar la importància de perseguir objectius més ambiciosos, com quedar en segona posició o que Dovbyk guanyi el pitxitxi. “Per primera vegada el Barça és un rival, abans no ho era perquè teníem objectius diferents.” Quant a les possibles rotacions, Míchel va explicar que podrien fer-se’n més per pensar en el futur partit contra el Vila-real i a mantenir els jugadors en la millor forma física possible.

Pel que fa al partit en si, espera un duel complicat, ja que l’Alavés ha estat en bona forma recentment, amb tres partits guanyats consecutivament sense rebre gols. El tècnic va destacar la fortalesa defensiva i la velocitat dels seus jugadors, per la qual cosa considera que caldrà que el Girona doni el millor de si mateix.

Pel que fa al futur de l’equip, Míchel expressa el desig de continuar jugant a Montilivi i manté l’objectiu de superar el Barça a la classificació, aspirant fins i tot a lluitar per títols: “L’objectiu és aguantar la pugna amb el Barça i quedar per sobre seu guanyant els quatre partits. Així estarem més a prop de lluitar per un títol que és un somni.” El madrileny també es va atrevir a fer promeses sobre on s’ha de jugar la Champions l’any que ve: “Vull jugar a Montilivi al cent per cent i el club, també. Al carrer, l’afició, tothom ho té clar. El primer partit a la Champions serà a Montilivi”, va afirmar ferm el de Vallecas. Finalment, Míchel va parlar de la importància emocional de diversos moments de la temporada, destacant la dificultat del partit contra el Tenerife fa alguns anys, tot i considerar que l’equip ha fet una temporada històrica i vol deixar un llegat de passió i orgull.

PROMESA

“El primer partit a la Champions serà a Montilivi; n’estic convençut, així ho vol el club”

OBJECTIU

“Ara sí que el Barça és un rival directe, també l’Atleti, volem quedar segons”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció