Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

GAZZANIGA (90’)
tranquil
En el primer temps no va poder fer gaire cosa en les dues arribades locals i amb la pilota va jugar ràpid i segur. La més clara de Canós la va blocar sense problemes. Després de la represa, va treure una bona mà al segon pal per evitar el segon gol valencianista.
ARNAU (90’)
mentalitzat
Amb la baixa de Miguel, se li van obrir les portes de l’onze titular. Li va tocar tenir mobilitat al mig del camp i buscar l’associació amb Viktor a la zona tres. Va estar bé amb pilota, tot i que va estar tou en algunes accions de pressió local.
ERIC GARCIA (68’)
minvat
Les forces aguanten fins a un punt. Ahir va iniciar el matx tou, perdent algun duel, però no va tenir gaire feina. Va perdre duels a dins l’àrea. El més clar, amb Yaremtxuck, que va poder rematar sense precisió. Va ser substituït.
DAVID LÓPEZ (90’)
valent
Va provar de marcar des del mig del camp i va estar a punt d’anotar un dels gols de la jornada. En els duels aeris a camp obert, va guanyar molt bé la posició a Duro i, després, a Yaremtxuck. Va estar correcte en sortida de joc.
BLIND (90’)
lateral
Ahir va partir de lateral esquerre i el València ho va detectar des de l’inici i va bolcar tots els atacs per allà. Va estar correcte en la retallada, tot i tenir duels amb Canós, Marí i Duro, més ràpids. Al final va cometre un penal dubtós sobre Thierry.
YANGEL (74’)
esgotat
Al veneçolà li va costar trobar el tacte de pilota, però no va tenir gaire feina per aguantar bé les transicions locals. En la segona part, se’l va veure molt més cansat i li costava jugar ràpid amb els companys. Va provar diversos xuts de lluny.
ALEIX (90’)
dominant
Del canvi d’orientació, n’ha fet un art. Ahir va tornar a dominar el partit en moltes facetes, i ho va fer amb la serenor i el lideratge que li atorgava la condició de capità. Va estar a punt de marcar un gol de falta, però Mamardashvili va volar a l’escaire.
TSYGANKOV (68’)
talentós
Una jornada més, va estar molt a prop del gol. Aquesta vegada, però, va ser productiu amb una assistència a Savinho. Va interpretar bé els espais a l’esquena dels locals i va enviar una pilota al pal en la segona. Torna a tenir ritme.
IvÁN MARTÍN (90’)
esmunyedís
Sempre tenia una sortida entre línies, fet que va trencar el València a camp obert. Va disposar de moltes accions de segones línies, però només li va faltar el control orientat. Va jugar els 90 minuts a un nivell físic elevat.
SAVINHO (74’)
diferencial
Quan canvia el ritme, no hi ha qui l’aturi. En la primera meitat, va obrir la llauna després de seguir la jugada al segon pal. Va estar fixat per Foulquier, però va anar trobant espais. En la segona part va dosificar, però sempre té màgia.
DOVBYK (78’)
encallat
El davanter ucraïnès va tornar a veure porteria; això no obstant, Sorloth el va avançar amb un pòquer de gols. Ahir en va tenir un parell de clares, però no li van entrar. Va estar correcte amb l’associació i va disputar cada pilota a dalt.
PORTU (22’)
pencaire
Va sortir en els darrers vint minuts per donar descans al mig del camp. Va provar una definició de tisora, però no va connectar amb el xut.
JUANPE (22’)
segur
El central canari no va tenir gaires problemes per contenir la banda esquerra valencianista. Va estar segur en accions ràpides dels locals.
VALERY (16’)
treballador
Va treballar en el replegament defensiu, però no va ser ofensiu.
JASTIN (16’)
reaparegut
Va combinar bé i va tenir un parell de situacions d’un contra un a l’àrea.
STUANI (11’)
homenatjat
Va entrar per viure aquest gran moment i ho va fer com a capità.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)