Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Volem guanyar, i amb gol de Dovbyk, millor”

L’entrenador del Girona, Míchel, va comparèixer abans de l’últim partit de la temporada contra el Granada destacant que l’equip està bé de salut i forces. Míchel va subratllar la importància d’acomiadar el curs amb una victòria i la possibilitat que Dovbyk guanyi el Pitxitxi. “Intentarem guanyar per ell i que l’equip, com sempre, jugui bé per la nostra afició”, va dir.

Tot i això, va insistir que l’objectiu principal és guanyar com a equip: “Necessitem finalitzar la temporada de la millor manera. Després, si és amb gol de Dovbyk, millor, però serà difícil. Aquest any hem fet 78 gols tot l’equip i hem tingut moltes possibilitats d’arribar a porteria.”

Míchel també va lloar el treball de tots els jugadors i va destacar que l’èxit del Girona es deu a la bona atmosfera de treball. “La manera de treballar el dia a dia és la clau de l’èxit del Girona. No és només el potencial de Couto o Dovbyk, sinó l’atmosfera de treball que hi ha a dins”, va afirmar. Va mencionar que aconseguir 80 punts seria un gran assoliment, però que el partit no es pot preparar només per afavorir un jugador.

Finalment, va expressar la seva preocupació per mantenir un equip competitiu de cara a la temporada que ve, amb l’esperança de retenir al màxim de jugadors. “Crec que farem les coses bé i estic convençut que farem una plantilla de molt nivell i podrem competir en les tres competicions.” El de Vallecas va concloure valorant la temporada amb una nota alta, destacant el camí recorregut per l’equip: “A l’equip li posaria un 10, però el resultat no està a prop en comparació amb el camí que hem fet junts.”

ÚLTIM BALL

“Hem d’acabar bé la temporada, amb una victòria davant de la nostra afició”

EL PITXITXI, EN JOC

“Si hi ha un penal el xutarà Dovbyk, volem ajudar-lo a tenir el Pitxitxi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)