Girona

Míchel: “Ara toca celebrar però dilluns tornem a posar el comptador a zero”

El Girona ha tancat la seva temporada històrica aquesta nit, amb un resultat que fa honor als mèrits d’aquest curs, 7-0 al Granada. Aquestes han estat les paraules del seu entrenador, Míchel Sánchez, en la darrera roda de premsa del curs.

Objectius complerts

“Avui teniem només en joc que l’afició se sentis orgullosa, que ja és molt. I sempre és el nostre principal objectiu. I també teniem la lluita de Dovbyk pel pitxixi. Estic feliç perquè hem complert els dues. És difícil per la situació del Granada, però nosaltres havíem de complir els nostres objectius. Aquest equipha fet història. La gent ha gaudit a Montilivi però també ens han acompanyat molt fora de casa. Ara toca posar-li punt i final amb la celebració.”

Baixada posteufòria

“Estic en moment de baixada perquè s’acaba allò bo. S’acaba el dia a dia que ha estat increible. Les dinàmiques diuen que no seran els mateixpos jugadors ni la mateixa temporada, i ho trobarem molt a faltar. S’ha de gaudir del recorregut, i l’objectiu és un dia més de felicitat. Però a partir de demà tornem a posar el comptador a zero.”

Seguir endavant

“Tots estem creixent. Normalitzar la temporada d’aquest club és difícil, està fora del normal. Però la nostra manera de ser ens diu que hem de seguir fent passos endavant. Primer toca descansar i celebrar i a partir de dilluns o dimarts, començar a planificar- I aquesta planificació serà amb l’exigència per posar el Girona el més amunt possible.”

El sentit de la golejada

“Quan el partit s’ha posat de cara, dins el terreny de joc veia que calia posar una referència més, per això ha entrat Stuani. I posar dues bandes ràpides a cama naturals pels centres, i ser capaços de portar la pilota de banda a banda i rematar-ho. I és el que hem intentat. L’expulsió ens ho ha facilitat.”

Amor per Borja

“Borja per mi és un jugador especial. No puc dir res més que per mi és únic i dins la meva manera de veure el futbol encaixa perfectament. L’estimo molt. Ha estat una temporada difícil per ell, però d’aquests moments surten grans jugadors. Estic convençut que el veurem jugar bon futbol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.