Girona

Luciano Rodríguez: “L’interès del Girona és real i hi estem molt a prop”

El davanter Luciano Rodríguez, un dels futbolistes més prometedors d’Uruguai, ha fet unes declaracions en un mitjà del seu país en el qual afirma que l’interès del Girona és cert i que el seu fitxatge pel club blanc-i-vermells podria ser una realitat en breu. L’atacant té contracte fins al 2027 amb el Liverpool FC de Montevideo on està despuntant en l’apartat golejador, un rendiment que li podria obrir les portes de la selecció dirigida per Marcelo Bielsa de cara a la propera copa Amèrica que es disputarà als Estats Units.

El Girona podria pagar al voltant de 15 milions pel fitxatge del 70% dels drets de la perla uruguaiana, per qui el River Plate s’hauria interessat. Algunes informacions des de sud-amèrica apunten a que Luciano Rodríguez firmarà pel conjunt blanc-i-vermells fins al 30 de juny del 2029, convertint-se amb una aposta de futur en ferm independentment del futur d’Artem Dovbyk.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.